Reklam

Andy Murray - Matteo Berrettini: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
12 juni 2022 at 15:10 - Tennis, ATP
Centre Court, Tennis Club Weissenhof
12 jun 2022 at 10:22 (Uppdaterad 12 jun 2022 at 17:51) 12/06
126
+1
Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 107,25%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
Final i Stuttgart och en toppintressant sådan. Två av utmanarna till Wimbledontiteln får man säga, och då är det ju ganska okej.

Vilken turnering av Murray den här veckan. Det här trodde jag aldrig, det ska jag fullt ut erkänna. Att han skulle kunna skrälla och slå en bra spelare, absolut. Men nu har han slagit Tsitsipas och Kyrgios efter varandra. Det är ruskigt starka papper det.

Berrettini då. Bättre än Tsitsipas och Kyrgios? Jag skulle säga ja faktiskt, men det syns inte på oddsen. Murray stod i 2,40 mot Tsitsipas, 2,10 mot Kyrgios, idag 1,90 mot Berrettini. Och då skulle jag säga att han idag har sin tuffaste utmaning. Det går inte helt ihop.

Man blir inte mycket mer grässpecialist än Berrettini nu för tiden. Han har i flera år tillhört toppen på det här underlaget. Han vann Queens, den största grästurneringen utanför Wimbledon förra säsongen och ett par veckor senare var han i final i just Wimbledon. Ändå är det som att folk inte riktigt tar honom på allvar. Det tycker jag är lite knepigt. Djokovic är helt överlägsen på gräs men där bakom, det kanske är Berrettini som är första utmanare nu när Zverev är borta och Medvedev inte får vara med i Wimbledon.

En tänkbar matchbild här är att Berrettini nog är ganska nöjd med att ha ett rätt lugnt bollande, så det blir upp till Murray att attackera Berrettini. Om han inte vill att Berrettini till slut ska få chansen att attackera med sin forehand när läge bjuds så klart. Det vill inte Murray. Ovanpå det där har Berrettini en av världens främsta servar. Murray har en bra serve, men inte på den nivån. Jag tror just det slaget avgör för Berrettini. Murray kommer vara lite bättre när bollen är i spel, men inte tillräckligt mycket bättre.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback