Reklam

Andre Göransson/Ben McLachlan - Nicolas Barrientos/Miguel Angel Reyes Varela: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
25 juli 2022 at 16:10 - Tennis, ATP
Grandstand, ITC Stella Maris
24 jul 2022 at 18:50 (Uppdaterad 25 jul 2022 at 17:32) 24/07
190
+2
Chans (1-2): 58-42%
Spelvärde: 136,30%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 10/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
Mycket mer maxspel än såhär blir det inte skulle jag säga. Jag ska inte säga att det är klasskillnad, men det är något i närheten i alla fall.

Ibland måste man se förbi rankingen. Annars kan det bli just såhär. Jättefel.

Ja, Barrientos och Reyes-Varela har mjölkat challengertouren på ett fantastiskt sätt senaste året. Challengertouren har blivit urvattnad. Det är jättemånga turneringar, det är svagare startfält än förut, särskilt när det gäller dubbel, men det är fortfarande lika många poäng. Det här paret avnn exempelvis en gruschallenger i Italien i början på juni, den sjätte challengern i år i Forli, ni kanske förstår, urvattnat. Där de fick 125 poäng. De behövde inte så några världsartister direkt. Ska man få lika många poäng på atp-touren måste man gå till final i en 250-turnering och låt mig säga såhär, det är lite skillnad på motstånd. Man möter tuffare motstånd i första omgången av en atp än man gör i finalen av en challenger. De är felrankade, överrankade, ni förstår.

Göransson och Mchlachlan är jämnrankade med det här motståndet men de håller till på atp-touren, en enorm skillnad att plocka sina poäng där. De har spelat tillsammans nu i ett par månader. Inte fått det att stämma helt ännu, men de är två vettiga spelare på atp-nivå, särskilt Mclachlan, och de borde kunna få till det.

Kort sagt, spelarna i vårt par är klart bättre än motståndarna.

Sen är det underlagsfördel för motståndarna. Vårt par är bättre på hardcourt medan motståndarna bara kan spela på grus. Men kvalité väger tyngre än underlag och vårt par är klar favorit i matchen.

Då sitter man gärna med en bra bit över två gånger pengarna, eller hur?

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback