Reklam

Andre Begemann/Dustin Brown - Luis David Martinez/Goncalo Oliveira: 1

Matchcenter
20 juli 2018 at 17:05 - Tennis, Challenger
20 jul 2018 at 09:29 (Uppdaterad 20 jul 2018 at 18:34) 20/07
165
0
Chans (1-2): 65-35%
Spelvärde: 130,00%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 10/10
Hit/Miss:
Bet365 Spela nu hos Bet365
Turnering: Challenger Scheveningen. Underlag: Grus.

Det är lite jobbigt när det blir såhär, att ett par man tycker är rejält övervärderat håller och vinner sina matcher där motståndarna står i för bra odds. Martinez/Oliveira har varit favoriter i sina matcher den här veckan, och att de vunnit är inget konstigt, men det är alltid jobbigt att stå emot och fortsätta tro på att de är just övervärderade. Lika jobbigt som det är, lika viktigt är det. När man slutar tro på det man gör, då ska man inte hålla på.

Här är det i grunden stor klasskillnad.

Begemann är en av de absolut bästa dubbelspecialisterna på challengernivå. Martinez, som är dubbelspecialisten i motståndarparet, är en spelare som kämpar för att ens få vara med på challengernivå. Stor skillnad.

Och de två singelspelarna. Brown har tidigare hållit mycket bra på atp-touren i dubbel. Numera spelar han mindre dubbel, vilket syns på hans ranking, men när han väl spelar och vill så är han en toppspelare på den här nivån. Oliveira nöter på och spelar mest av alla spelare i världen, oavsett nivå. Det ger honom en bra ranking, både i singel och dubbel. Han är bättre i dubbel än i singel, och håller bra på den här nivån, men han är inte nära någon av spelarna i vårt par när det gäller kvalité.

Vårt par rätt samspelta sen tidigare. Motståndarna inte samspelta.

Visst, motståndarna har spelat förhållandevis bra under veckan, men det har vårt par också gjort, och att oddsen nästan är jämna här, det är knasigt. Tyskarna ska vara stora favoriter på att de är mycket bättre.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback