Reklam

Anaheim Ducks - Calgary Flames

21 februari 2016 at 16:39 - Hockey, USA - NHL
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04

Anaheim tar säker hemmavinst mot Calgary ikväll.

Calgary Flames gästar Anaheim Ducks ikväll och det kommer bli en tung kväll där Ducks kommer stå för flammorna. Denna säsong så har de båda lagen möts tre gånger och alla slutat med Ducks vinst. Vi ser inte att de kommer bli annorlunda denna gång och Ducks kommer köra över Flames utan tvekan.

Både Ryan Getzlaf och Corey Perry har varit framskridande spelare i föregående matcher och har tillsammans tagit över 10 poäng mot Calgary i år. Förra gången de möttes lyckades Getzlaf stå för samtliga assist för Ducks som slutade 5-3 till ankorna. Matchen innan slutade endast med 1-0 då Shaw Horcoff lyckades peta in en snubbel-puck i mitten på andra perioden. Och den första matchen de möttes denna säsong slutade det med hela 6-4. Väldigt olika resultat, denna match kommer bli lite målsnålare men Ducks kommer knipa poängen med två mål eller fler. Med hemmaplans favör och en fullständig trupp på pappret så är the Ducks ostoppbara ikväll.

Inte helt fel heller att under 7 borta matcher on the road så har de vunnit 5 varav 4 senaste är på rad.
Detta kommer självklart hålla i sig och The Ducks kommer spela ett säker spel med högt självförtroende.

Matchodds 1X2
Anaheim, 1.84
Oavgjort, 4.05
Calgary, 3.80

Vårt spel är alltså en solklar etta på heta Anaheim. Det ska mycket till för att Calgary ska ha en chans överhuvudtaget. Oddsen är hämtade från betsson.com som alltid erbjuder schyssta odds på NHL-hockey.
  • 100% upp till 2500 SEK i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt
Feedback