Reklam

Almtuna IS - HC Vita Hästen: 1

Matchcenter
7 mars 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - HockeyAllsvenskan
7 mar 2018 at 13:00 (Uppdaterad 8 mar 2018 at 06:16) 07/03
62
0
Chans (1-X-2): 55-15-30%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-1
CoolBet Spela nu hos CoolBet
52 omgångar ska färdigspelas och i sista grundseriematchen möts Almtuna - Vita Hästen inne i Gränby Ishall.
Ett hemmalag som ser ut att rädda minst en fjärdeplats och spel i fortsättningsserien.
Det bådar för hemmaseger!

Almtuna krigar för att nå tabelltrean AIK medan Vita Hästen försöker nå åttonde placerade Modo i sista omgången. 
Scenariot för Vita Hästen är att laget måste antingen vinna med minst fyra mål fler än Södertälje om lagen tar lika många poäng ikväll för spel i fortsättningsserien. Samtidigt som Modo inte lika många poäng. 
Ja, det känns inte som att Vita Hästen tror på det här själva. Man ska aldrig säga aldrig, men det ser ut som säsongen är över efter ikväll för Vita Hästen. Särskilt när Almtuna står för motståndet.

Vad talar för:

► Almtuna har ett mycket bättre utgångsläge än gästerna och kommer ge allt för att sluta som sämst fyra i tabellen. Då behöver laget ta minst ett poäng mer än både Pantern och Oskarshamn ikväll.
Vita Hästen har en otacksam uppgift och med tanke på lagets bortaspel bådar det inte för fortsatt spel den här säsongen.
► Som vi var inne ovan är Vita Hästens bortaspel långt ifrån bra. Målskillnaden 44-67 säger en del och bara åtta segrar av tjugofem bortamatcher. Det gör laget märkbart tolva i bortatabellen och laget har dessutom två raka bortaförluster.
► Almtuna är starka hemma i Gränby Ishall. Laget har vunnit tretton av tjugofem hemmamatcher och är svårslagna i hemmaborgen. 
► Fyra raka hemmavinster mellan lagen. Säsongens tre möten har alla vunnits av hemmalaget. 
I Uppsala har Almtuna vunnit två raka möten av Vita Hästen och fyra av dom fem senaste mötena.
► Tänkbart scenario är tom målbur Vita Hästen. Står matchen lika vid slutskedet av matchen och Vita Hästen måste ta tre poäng förväntar jag mig att laget plockar målvakten och går för ett avgörande. Något som oftast slutar med mål åt andra hållet. 

Vad talar emot:

► Almtuna's boxplay. Det rosar inte alls marknaden och att möta seriens överlägset bästa lag i powerplay gäller det för hemmaspelarna att hålla sig på isen.
► Hoppet är det sista som överger sägs det. Vita Hästen måste gå ut med inställningen att tre poäng ska bärgas. Laget kommer försöka och så länge övriga resultat går lagets väg kommer det slitas. 

Men det är skillnad mellan lagen. Almtuna har gjort en jättebra säsong och har förtjänat sin topplacering. Nu ska bara Vita Hästen städas och och börjar resultaten gå emot bortalaget kommer deras moral att sjunka.

  • Hög återbetalning
  • grymt bra välkomstbonus
  • relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback