Reklam

Almtuna IS - HC Vita Hästen: 1

Matchcenter
25 oktober 2019 at 19:00 - Hockey, Sverige - HockeyAllsvenskan
24 okt 2019 at 16:23 (Uppdaterad 28 okt 2019 at 18:59) 24/10
41
0
Chans (1-X-2): 48-20-32%
Spelvärde: 113,76%
Lägsta spelbara odds: 2,08
Units: 7/10
Hit/Miss: 4-4
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Hockeyallsvenskan
  • Almtunas två raka segrar senaste veckorna stötte jag bort som slump. Men när de igår följde upp dem med att ta poäng i en tredje raka match där mycket gick emot dem på bortaplan mot Kristianstad, då fick jag upp ögonen lite. Det är bättre ordning i Almtuna nu vilket inte är något konstigt. Det blev klart sent att de skulle spela i Hockeyallsvenskan den här säsongen. De har behövt tid på sig att växa in i kostymen. Nu ser det lite bättre ut. Var det slutar, det vet man inte. Det kan nog bli negativt kval ändå, men jag tror de kommer ha några bra veckor nu.
  • Efter att ha varit usla förra säsongen har Vita Hästen börjat den här säsongen bättre. Men hur bra egentligen? Jag har pratat mycket om hur dåliga Almtuna varit, och hur Vita Hästen har överraskat positivt. Men nu är Almtuna en poäng före i tabellen, och deras form pekar också mycket mer upp än den gör för Vita Hästen. Är Vita Hästen verkligen ens ett bättre lag än Almtuna? Inte just nu i alla fall om man frågar mig.
  • Jag tror Almtuna är lite bättre just nu och så hemmaplansfördel på det. 2,37 är alldeles på tok för högt. Den här tror jag mycket på.
  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback