Reklam

Almería - Reus Deportiu: Almeria Över 1,5 Mål

Matchcenter
18 oktober 2018 at 21:00 - Fotboll, Spanien - Copa del Rey
Estadio Mediterraneo
18 okt 2018 at 20:23 (Uppdaterad 18 okt 2018 at 22:29) 18/10
13
0
Chans: 52%
Spelvärde: 109,20%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Två matcher från Copa del Rey under torsdagskvällen och jag tycker mig hittat ett vettigt speltips i den sena utav dessa. Almeria tar emot Reus och här tror jag på minst två mål från ett hemmastarkt Almeria.

Almeria har fått en ganska fin start på ligasäsongen då laget placerar sig på en 8:e plats i tabellen med tretton inspelade poäng. Med en sådan start så har de givetvis råd att blåsa lite krut i cupspelet. Nu har tränare Fran Fernandez deklarerat att det kommer bli rotation idag men samtidigt så har Almeria en större bredd i truppen än vad Reus har. Han verkar väldigt intresserad av att kliva vidare i cupen och Almeria bör även vara det hungrigare laget inför de egna fansen. Formen hemma på Estadio Mediterraneo går det inte heller att klaga på då laget har tre raka vinster där de gjort minst två mål i samtliga matcher.

Reus har inte fått någon kanonstart på den här säsongen då laget placerar sig på en 16:e plats i tabellen med nio poäng. Ingen direkt fara på taket än så länge men det finns nog inte lika stort utrymme till att lägga massa energi på cupspelet. Fokus lär nog ligga på helgens ligamatch hemma mot nykomlingen Rayo Majadahonda, där de ska ha goda möjligheter till tre pinnar. Formen är inte särskilt god då laget endast samlat på sig en poäng på de tre senaste matcherna. Fin pinne borta mot Sporting (1-1) senast men Reus släppte till många lägen där. Innan det två insläppta mot både Granada (1-2) och just Almeria (0-2). Slutligen får vi se stora rotationer från gästerna idag, som inte har den bästa bredden i truppen. Jämför vi med matchen mot Sporting så är det hela nio förändringar.

Almeria har en väldigt fin form och i cupen så blir det nog extra tryck i den offensiva delen. Jag tror därför på minst två hemmamål i dagens match och plockar den till 2,10 hos Unibet.

/[email protected]

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback