Reklam

Almería - Rayo Vallecano: Över 2,5 Mål

Matchcenter
10 mars 2018 at 18:00 - Fotboll, Spanien - Segunda División
Estadio Mediterraneo
10 mar 2018 at 00:15 (Uppdaterad 10 mar 2018 at 20:00) 10/03
93
0
Chans (över-under): 52-48%
Spelvärde: 104,52%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 5/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Estadio de los Juegos Mediterráneos bjuder in till match under lördagen då Almeria och Rayo Vallecano gör upp om tre poäng. Almeria har verkligen fått snurr på målskyttet och möter nu ligans bästa offensiv. Det luktar mål här!

Almeria har inte haft någon rolig säsong men laget har verkligen spelat upp sig mot slutet och klättrat upp till en 14:e plats i tabellen. De har dock bara fem poäng till godo på Cultural Leonesa under strecket så det gäller att fortsätta plocka poäng om de vill säkra ett nytt kontrakt. Två vinster och ett kryss på de tre senaste omgångarna och en stor anledning till den fina formen är att de fått snurr på det offensiva spelet. Inte så imponerande att stänka dit mål på Sevilla Atletico (3-0) och Cultural Leonesa (2-1) kanske men i senaste omgången rassla det två gånger om på bortaplan mot serieledande Huesca (2-2). Det italienska nyförvärvet Edoardo Soleri stod för båda målen i den matchen och han har sett spännande ut sedan han lånades in från Roma. En gänglig typ som helt klart har näsa för mål. Men det finns fler som kan göra det för Almeria och till den här matchen har de anfallare Juan Munoz tillbaka från skada, vilket är ett plus. Defensivt har de sett ok ut under säsongen men nu ställs de mot ligans vassaste anfall ska vi ha klart för oss, dessutom saknar de både Mandi och Trujillo.

Rayo Vallecano hade en trög start på säsongen men har sedan trummat igång ordentligt och befinner sig just nu på en 2:a plats i tabellen. En direktplats till La Liga alltså men det är otroligt jämnt i Segundan så det gäller att fortsätta plocka segrar om de vill ta sig tillbaka till högstaligan. Ett oavgjort resultat kan innebära att de halkar ner på en playoff-plats så givetvis är det inget annat än seger som räknas här. Om vi ska ta och kika på vad som varit nyckeln den här säsongen så är det utan tvekan det offensiva spelet. 49 mål framåt är en siffra som endast Valladolid kan toppa och det vimlar av offensiv kraft i truppen med namn som Embarba, Bebe, Trejo, Raul de Tomas och Javi Guerra. Om Almeria ger dessa herrar yta att arbeta på så kommer de ta till vara på det. Defensivt är jag dock inte lika imponerat av Rayo och till den här matchen har man dessutom en hel del bekymmer. Mittback Velazquez åkte på ett rött kort i senaste omgången och är således avstängd här. Vi stryker även den tilltänkte ersättare Amaya som åkt på en skada och blir borta i tre veckor. Det innebär att tränare Michel får pussla om lite i backlinjen och det känns inte optimalt mot ett Almeria som har god målform.

Talar för spelet:

  • Två lag som befinner sig i en mycket fin målform för stunden. Rayo har gjort tio mål på de fem senaste matcherna och Almeria har hittat nätet vid nio tillfällen på lika många matcher.
  • Almeria kommer kliva på offensivt inför de egna fansen och Rayo Vallecano är inget lag som backar hem. Det borde ge oss en passande matchbild för överspelet.
  • Defensiva bekymmer hos båda lagen inför lördagens match. Hemmalaget saknar Mandi samt Trujillo samtidigt som vi stryker Velazquez och Amaya hos gästerna.
  • Rayo har grepp om en direktplats för tillfället men det är otroligt jämnt i tabellen så de kommer inte nöja sig med ett oavgjort resultat här. Speciellt inte mot ett lag som Almeria.

/[email protected]

  • Hög återbetalning
  • grymt bra välkomstbonus
  • relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback