Reklam

Allister Carter - Kurt Maflin: Över 9,5 Mål

6 augusti 2019 at 08:30 - Snooker, Ranking Events
5 aug 2019 at 17:53 (Uppdaterad 8 aug 2019 at 11:45) 05/08
19
0
Chans (över-under): 53-47%
Spelvärde: 121,37%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betsson Spela nu hos Betsson
Kurt Maflin visade upp ett otroligt fint spel i Riga Masters och kommer hit till Kina med bra självförtroende. Första matchen såg även den bra ut, vilket det inte gjorde för Ali Carter. En jämn matchup, och en jämn match att vänta!
Talar för spelet
  • Kurt Maflin har bra form och ska kunna utmana Ali Carter, som inte övertygade i sin första match mot Alan McManus (6-5).
  • Spelstilsmässigt är det två ganska lika spelare som möts och det bör bli jämna frames.
  • Kurt Maflin brukar ha svårt att stänga till matcher och Ali Carter är en spelare som aldrig ger upp, om nu Maflin skulle ha en ledning i matchen.
Talar emot spelet
  • Ali Carter är rent kapacitetsmässigt ett nummer större än Kurt Maflin och kan segla iväg.
  • Någon av spelarna kan ha en riktigt usel dag och spelet inte fungerar över huvud taget.
  • Det offensiva spelet från Ali Carter är en nivå bättre än vad han visade mot Alan McManus i den första rundan.

Vi måste få kalla Kurt Maflin för norrman. Även då fast han är född i England, vunnit juniorlandslagstävlingar för landet och spenderar typ 99 procent av sin tid där. Den norska kopplingen? Anita Rizzuti, en av Norges bästa snookerspelare. Hjärtat ledde Kurt Maflin till fjordarnas land och där fixade han sitt dubbla medborgarskap. Helt klart norrman med andra ord.

Kurt Maflin imponerade storligen i Riga Masters för en dryg vecka sedan. Han gick till semifinal i rankingtävlingen, vilket nog ändå får räknas som han största framgång på touren på bra länge. Förlust där mot Mark Joyce som sedan förlorade ytterst rättvist mot en Yan Bingtao i högform.

Här mot Ali Carter blir det en intressant matchup där jag tror det kan bli riktigt jämnt. Spelarna verkar ha någon typ av dragningskraft till varandra när de är i Kina, då de senaste fyra mötena dem emellan varit just i Internationel Championship (den här turneringen som pågår), Shanghai Masters eller China Open. Det står 3-1 till Carter i dessa fyra senaste inbördes möten och senast de möttes, i våras, blev det 6-5 till flygkaptenen (Carter).

Jag var lite sugen på att välja Kurt Maflin som segrar till en bit över 2.50 i odds, men vågar inte riktigt då han kan darra i slutet av matcherna. Det kan ges en bra chans att följa matchen live och plocka ett odds på den brittisk-norska underdogen.

Spelet är över 9,5 frames i matchen, det vill säga att matchen slutar 6-4 eller 6-5 till någon av spelarna.

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback