Reklam

Aljaz Bedene - Fabio Fognini: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
19 juli 2022 at 13:30 - Tennis, ATP
M 2, Am Rothenbaum
17 jul 2022 at 10:21 (Uppdaterad 19 jul 2022 at 16:00) 17/07
55
+2
Chans (1-2): 47-53%
Spelvärde: 138,65%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 9/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
Det är inte tennisens två hetaste potatisar det här. Att Fognini skulle vara mindre sval än Bedene, tveksamt skulle jag säga.

Fognini försökte i Båstad den här veckan och det var ingen vacker historia direkt.

Först krossad i kvalet av Husler. Husler, en spelare som normalt inte håller för spel på atp-touren. 

Han kom ändå in som kvalförlorare, Fognini, och han firade det med att vara lika chanslös mot Baez. Baez som är i final och eventuellt vinner turneringen i och för sig, men det såg liksom inte bra ut för Fognini. Han har inte hittat tillbaka till någon vettig nivå efter sina fotoperationer och jag skulle bli förvånad om han kom tillbaka. Jag tror inte det finns så mycket kvar i tanken där.

På tal om att komma tillbaka. Bedene var relativt nyligen borta nästan ett år och är rätt långt ifrån att vara tillbaka än så länge.

Hur väger man de här två mot varandra då?

Ja, båda två kämpar, men det känns kanske som att Bedene har ett tydligare driv att närma sig någon slags nivå. Han är arbetaren av dem så att säga medan Fognini kanske lite mer skiter i när det inte fungerar.

Ser man till det Fognini presterade i Båstad, då finns det liksom ingen chans att han på något slags säkert sätt slår Bedene även om Bedene är dålig. 

Sen finns det en sak som tydligt talar för Fognini. 9-1 i inbördes möten. Nästan alltid på grus. Det är saftigt det och kanske inte så överdrivet konstigt heller. Det konstiga är väl snarast att de mött varandra så många gånger. Fognini har alltid varit bättre och att han då oftast vunnit, inte konstigt.

Rörigt det här, men såhär då. Båda två är riktigt dåliga just nu. Fognini kan mycket väl skita i allt igen. Bedene kommer kämpa. Att ha Fognini som en jättefavorit när han är i det skick han är i just nu, det går liksom inte.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback