Reklam

Alexander Zverev - Matteo Berrettini: 1

Matchcenter
14 maj 2019 at 14:45 - Tennis, ATP
Centrale, Foro Italico
14 maj 2019 at 12:06 (Uppdaterad 14 maj 2019 at 16:37) 14/05
55
+1
Chans (1-2): 64-36%
Spelvärde: 106,24%
Lägsta spelbara odds: 1,56
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Rom. Underlag: Grus.

Det är inte helt lätt att säga rakt av vem det passar när två ganska lika spelare möts, om det bäst passar den bättre eller sämre spelaren. Det är lite olika skulle jag själv tro. I det här fallet tycker jag emellertid det är rätt tydligt. Det passar den bättre spelaren bättre.

De servar bra båda två, de är långa, stora spelare som båda försöker göra ungefär samma sak även när bollen är i spel. De försöker hålla igång spelet och vara så säkra att det räcker. Berrettini är i sitt livs form, Zverev är i usel form, så det skiljer inte så mycket som det kan göra annars mellan dem, men jag tror fortfarande det skiljer lite, och jag tror det kommer bli extra tydligt idag när de ställs mot varandra.

I normala fall är Zverev mycket bättre än Berrettini på precis allt. De har samma styrkor som sagt, men Zverev mycket bättre. Men jag tror att även en Zverev ur form är bättre på allt, lite bättre på allt. Han servar klart bättre än Berrettini, och då är serven ändå Berrettinis tydliga vapen. När bollen väl är i spel sen, Zverev är verkligen klart säkrare. Det kommer tvinga Berrettini att ta initiativ som han inte riktigt trivs med, och jag tror det kommer bli allmänt jobbigt för honom.

Hemmaplan för Berrettini. Han kan så klart lyftas lite av det. Men nej, jag tror inte det räcker. Jag tror att Zverev är för bra, och oddset känns också riktigt intressant.

Högst odds som alltid på atp-touren, hos Bethard. 500 kronor i boost om man startar ett nytt konto.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback