Reklam

Alexander Zverev - John Isner: 2

Matchcenter
21 september 2019 at 13:15 - Tennis, ATP
Laver Cup Arena
21 sep 2019 at 09:50 (Uppdaterad 21 sep 2019 at 14:53) 21/09
48
0
Chans (1-2): 46-54%
Spelvärde: 113,40%
Lägsta spelbara odds: 1,85
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-2
Bet365 Spela nu hos Bet365
Turnering: Laver Cup. Underlag: Hardcourt.

Inte alltid lätt att veta på förhand exakt hur underlaget i en turnering kommer vara. Men när man sett de första matcherna vet man, och det var inte direkt otydligt att underlaget som Laver Cup spelas på i år är maximalt långsamt. Det är ett studsmatteunderlag. En matta med dämpande material under som gör att bollstudsen blir extremt hög. Högre än på många grusbanor till och med.

En allmän uppfattning är att servekanoner gynnas av så snabbt underlag som möjligt. Ibland stämmer det, men oftast inte egentligen. Är det för snabbt blir bollstudsen så låg att jättar som Isner får problem att komma ner till bollen och för Isners del är det verkligen så. Han är mycket bättre när bollen studsar upp och han kan få spela den ur lite mer normala positioner. Dessutom, Isners serve blir egentligen bara bättre när bollen studsar extremt högt. Han har såna enorma vinklar att det blir otroligt svårt att nå bollen för motståndaren. Särskilt Isners andraserve förbättras grovt av en hög bollstuds.

Zverev är svag just nu. Hans form har varit dåligt hela året och det känns osannolikt att han skulle vara bättre nu. Han gynnas inte alls på samma sätt som Isner av en hög bollstuds.

Jag tror att Isner helt enkelt kommer vara bättre idag och han är min relativt klara favorit i matchen.

Högst odds på Isner finns hos Bet365. 1000 kronor extra för nya kunder att spela för där.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback