Reklam

Alexander Zverev - Christian Garin: 2

Matchcenter
3 maj 2019 at 15:45 - Tennis, ATP
Centre Court, MTTC Iphitos
3 maj 2019 at 08:37 (Uppdaterad 3 maj 2019 at 17:56) 03/05
145
0
Chans (1-2): 65-35%
Spelvärde: 120,75%
Lägsta spelbara odds: 2,86
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Munchen. Underlag: Grus.

I sina senaste turneringar har Zverev förlorat mot Struff, Ferrer, Munar, Fognini och Jarry. I samma turneringar har han knappt vunnit några matcher och inte slagit några bra spelare. Fortsätter den trenden så förlorar han helt enkelt mot Garin idag.

Tyvärr är det så att Zverev är regerande mästare i Munchen, och han trivs här på hemmaplan. Spelare reagerar nästan alltid bra på att koma tillbaka till platser där de presterat förut, och därmed är det troligt att Zverev är bättre den här veckan, även om hans första match mot Londero inte precis bekräftar den teorin. Han var inte bra där. Om det inte varit på det här viset hade det här oddset varit helt ofattbart. Nu är det "bara" bra.

Garin är en av de spelare som gått framåt mest i år. Han ligger topp-30 på årsrankingen och är verkligen att räkna med som en bra spelare så länge underlaget är grus. Fin form, jag tror inte han kommer bli skrämd av att möta ett stort namn utan han ser nog snarare sin chans här.

Ser man till spelarnas spelstyrka de senaste månaderna så är Garin bättre. Sen finns som sagt risken att Zverev kan höja sig lite, men oavsett vilket, oddset som finns tillgängligt just nu på Garin är mycket bra.

Högst odds, som nästan alltid på ATP-touren, hos Bethard där man just nu kan få 500 kronor i boost om man startar ett nytt konto.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback