Annons

Alex Popyrin - Ben Shelton: 1 - Speltips

21 januari 2023 at 07:00 - Tennis, Grand Slam |
19 jan 2023 at 19:11 (Uppdaterad 21 jan 2023 at 16:29) 19/01
89
+1
Chans (1-2): 61-39%
Spelvärde: 109,80%
Lägsta spelbara odds: 1,64
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Blir det en reaktion nu för Popyrin? Nej, jag tror inte det. Jag tror han kommer ånga på.

Det är lätt att tänka att Popyrin är en spelare utanför de hundra bästa i världen som han är just nu på rankingen. Att han är en 23-åring som kommer från sitt livs skalp och att allt är upplagt för att han här ska falla ihop. Jag tror dock raka motsatsen.

Det stämmer dock. Popyrin är inte ens topp-100 i världen vilket är angränsande till obegripligt med tanke på allt han egentligen kan. Nästan två meter lång, bra serveteknik, riktigt bra grundslag och han rör sig jättefint för att vara en stor spelare. Han var också framme väldigt tidigt och var topp-100 för flera år sen men har därefter stått totalt stilla eller till och med blivit lite sämre. Men det där, det kommer liksom inte fortsätta. Det här är en spelare som kommer slå igenom och vara en bra spelare på atp-touren i många år. Det kan jag garantera.

Det som jag tycker talar lite för att han ska kunna hantera det här, att han slog Fritz och här har chansen att nå åttondelen i Australian Open är att han faktiskt varit här i tredje omgången två gånger tidigare i Australian Open. Det är liksom krattat för att han nu ska klara att hantera det. Han har också gjort bra matcher och var 2019 som 19-åring bara en poäng från att vinna och nå åttondelen. Han hade flera matchbollar i tredje rundan mot Pouille då.

Shelton är en lovande amerikan, bara 20 år gammal, som också kommer bli en jättebra spelare. Här har han haft en otroligt enkel väg fram dock och jag tror kanske den här matchen blir lite för stor för honom. Dessutom tycker jag definitivt att Popyrin är den tyngre och bättre spelaren av dem.

Krattat och klart för Popyrin tycker jag. Vi kör.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback