Annons

Alex Molcan - Richard Gasquet: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
31 oktober 2022 at 14:35 - Tennis, ATP
Court Central, AccorHotels Arena
31 okt 2022 at 10:02 (Uppdaterad 31 okt 2022 at 15:48) 31/10
96
+2
Chans (1-2): 50-50%
Spelvärde: 122,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Det här är bara orimligt. Folk tycker fel. Oddsen är fel.

Som fransk tennis har klappat ihop de senaste åren. Helt otroligt verkligen. För några år sen hade de enorma mängder spelare topp-100, nästan lika många topp-50, och sen ett gäng som kunde utmana toppspelarna också. De flesta av de där spelarna håller faktiskt på fortfarande, men nu är de gamla, skadade, och/eller bara dåliga. Den här veckan är Rinderknech den högst rankade spelaren. Det säger väl egentligen allt. Näst högst Mannarino. Det är så att man knappt tror sina ögon. Sägas ska i och för sig att de fortfarande har jättemånga spelare på topp-100 men flera av dem hänger på repet och topparna, de har försvunnit. 

Gasquet går in till den här turneringen rankad 76 och det handlar egentligen inte jättemycket om att han varit skadad och spelat mindre än man ska göra. Det handlar mest om att han har svårt att hålla numera. Han gjorde en bra turnering i Antwerpen nyligen, men man ska kanske ta det lite lugnt där. Spelarna han slog var två andra avdankade spelare, Wawrinka och Goffin. Innan den turneringen hade han en torsk mot Briand i en challenger, Briand rankad 487 i världen. I en annan challenger veckan innan det förlorade han mot landsmannen Barrere rankad 153.

Kort sagt. Nu är det masterstennis här. Gasquet är inget starkt kort. Han hade inte ens varit nära att komma in i turneringen utan wildcard.

Motståndare här är Molcan rankad 46 i världen. Lite överrankad skulle jag definitivt säga, men åtminstone bättre än 76 som Gasquet är. Bättre på grus än på hardcourt, Molcan men inte ofarlig på detta underlaget och att det är jättelångsamt underlag här i Paris gynnar honom. Okej form också. Han slog en så pass bra hardcourtspelare som McDonald för bara en vecka sen.

Jag tycker matchen är jämn och vidöppen. Oddset på Molcan är alldeles för högt och helt fel. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback