Reklam

Alex De Minaur - Denis Shapovalov: 1

21 november 2019 at 20:10 - Davis Cup
21 nov 2019 at 19:22 (Uppdaterad 26 nov 2019 at 06:47) 21/11
11
0
Chans (1-2): 64-36%
Spelvärde: 117,12%
Lägsta spelbara odds: 1,56
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Davis Cup Slutspel: Australien - Kanada

Kul match det här, ser inget annat än att det kommer bli bra spel och högt tempo när bollen är i spel.

De Minaur som spelat två matcher för Australien i Davis Cup slutspelet har vunnit båda sina matcher. Först upp var Galan, som har var storfavorit mot. Han tog det enkelt också i 2 raka även fast jag tycker Galan pressade han en del i slutet av matchen då han breakade tillbaka vid 5-2 och kämpade emot några matchbollar. Nästa match mot Goffin, slutade 6-0, 7-6. Ja vad ska man säga, tycker inte Goffin såg ens sugen ut att vara på banan i första set och fram tills De Minaur skulle serva för 6-4 i 2a set. Då vaknade han till liv och ska jag vara helt ärlig tror jag De MInaur hade förlorat om han inte vunnit tiebreaket där Goffin servade bort sig.

Shapovalov har precis som De Minaur också vunnit båda sin matcher, som varit mot: Berrettini och Fritz. Tuffa matcher. Imponerar verkligen Kanadensaren. Servar otroligt stabilt och hårt. Han har bara blivit breakad 1 gång och knappt haft någon break boll emot sig Denis. Känns som han är i en otrolig formtopp eller så har han höjt sitt spel till en top 10 nivå nu.

Tycker Shapo har den bättre serven. Spelbilden kommer i stor sannolikhet se ut så att Shapo kommer trycka på och De Minaur kommer få springa från hörn till hörn, vilket Australiensaren trivs med. Däremot tycker jag inte han sett lika säker som han gjort förut. Kanske blivit lite väl mycket matcher nu i slutet för Alex. Med den formen Kanadensaren har nu så tänker jag inte spela emot honom.

Advantage, Shapovalov

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback