Reklam

Alex De Minaur - Adrian Mannarino: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
9 juni 2022 at 14:00 - Tennis, ATP
Court 2, Autotron Rosmalen
9 jun 2022 at 10:01 (Uppdaterad 9 jun 2022 at 15:21) 09/06
122
+1
Chans (1-2): 60-40%
Spelvärde: 130,00%
Lägsta spelbara odds: 2,50
Units: 8/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Det gäller att hålla tungan rätt i munnen när man ska värdera gräsmatcher. Här tycker jag folk hållit tungan fel i munnen.

Mannarinos form är katastrofal. Det är den ofta. Han har ofta långa, avgrundsdjupa formsvackor. Sen kommer han alltid tillbaka med några bra perioder varje år. Det är vanskligt att gissa när detta ska hända, men det hänger ofta ihop med förutsättningarna. Mannarino är klappkass på grus. Han är rätt värdelös på hardcourt utomhus också. Men inomhus, där är han väldigt ofta bra. Men ännu mer, på gräs, där är han i princip alltid bra. Han är en av de mest grässpecialiserade spelarna som funnits inom tennisen de senaste fem åren. 

För det där måste man ha med sig. Mannarino vinner 22% av sina matcher på grus. Nästan skrattretande dåligt faktiskt. Under alla sina år på touren har han vunnit blott 15 matcher på grus. På hardcourt är det bättre, men inte bra. På gräs däremot, väldigt bra. Nästan 60% vunna matcher på gräs och han har både en atp-titel och ett par finaler på gräs. 

Mot det ska man ställa De Minaur, som är en mycket bättre spelare än Mannarino, och även De Minaur kan gräs. Men på det här underlaget gör Mannarinos specialkunskaper att det ändå inte skiljer mycket, och jag tror också att De Minaur kanske inte kommer komma riktigt till sin rätt spelstilsmässigt här.

Kort sagt, med Mannarinos bakgrund på underlaget är 3,25 ett odds man måste spela. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback