Annons

Alex Bolt - Matteo Arnaldi: 1 - Speltips

Matchcenter
11 januari 2023 at 00:10 - Tennis, Australien - ATP - Australian Open, Qualification
Court 3
9 jan 2023 at 10:39 (Uppdaterad 11 jan 2023 at 02:38) 09/01
207
+1
Chans (1-2): 42-58%
Spelvärde: 155,40%
Lägsta spelbara odds: 2,38
Units: 10/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
Årets första maxspel! Det dröjde någon vecka, men nu är det här.

Andra omgången av kvalet till Australian Open och jag behöver inte ta i från tårna för att säga att den här är helt given.

Bolt är en hemmaspelare som är rankad 600 i världen just nu. Betyder ingenting. Han har varit borta mycket och tappat all sin ranking. Man kan inte se på honom som när han var som bäst och då var på väg in på topp-100 för några år sen. Men man ska heller inte ignorera honom. Han har precis fyllt 30 år. Han har faktiskt inte spelat jättemycket under sin karriär och även om han varit skadad mycket, om han skulle lyckas hålla sig frisk kan han ha många år kvar. Och på snabba underlag som här har han definitivt kapacitet att vara en toppspelare på challengertouren.

Arnaldi är en ung italienare som gått bra på challengertouren senaste året och på det är han just nu innanför de 150 bästa på ranking. Jag tycker egentligen inte han är nära topp-100 rent spelmässigt, så hans ranking är lite i överkant skulle jag säga. Inte värdelös på hardcourt som vissa andra italienare, men han är bäst på grus. 

Hur tänker vi då här?

Bolt krossade Olivo i sin första kvalomgång. Behöver inte betyda mycket, men det kan betyda att han har något på gång. Lite av en specialist gällande spel på hemmaplan, Bolt så det vore absolut inte ologiskt om han efter en fin träningsperiod under vintern hittat något här.

Tittar man på spelstilarna så trivs inte Arnaldi när det går för fort. Bolt är en spelare som hela tiden vill pressa upp tempot.

Arnaldi är det säkra kortet här. Man vet mer vad man får. Men skrällchansen på Bolt är väldigt mycket större än vad oddset indikerar och den här bara måste plockas.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback