advert

Alessandria - Lucchese

22 januari 2017 at 15:30 - Lega Pro
7 apr 2017 at 15:24 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04
Alessandria leder Lega Pro grupp A ganska överlägset. Man är rejält hemmastarka och besitter en riktigt bra trupp för denna serie. Man möter ett Lucchese som har tunga tapp till denna match i en övrigt tunn trupp. Allt annat än hemmaseger är ett fiasko här.

Innan uppehållet förlorade Alessandria sin första match borta mot serietrean Livorno, tuff match såklart då det är en av deras tuffaste konkurrenter. Men man ligger fortfarande före Livorno med 8 poäng, och även före serietvåan Cremonese med 5 poäng. Dock gäller det att vinna igen och på hemmaplan bör man ha en superchans på tre nya poäng då man är riktigt hemmastarka. På 10 hemmamatcher har man vunnit 9 och spelat oavgjort 1 gång samt en målskillnad på 26-7. Starka siffror minst sagt. Man har en riktigt bra trupp som man dessutom breddat nu i januari med spelare från samma serie men även en spelare från Brescia i divisionen ovanför. Målet är att ta sig till Serie B utan tvekan och när anfallarna Bocalon (13 mål) & Gonzalez (14 mål) öser in mål titt som tätt så ser det onekligen ljust ut för detta Alessandria.

Lucchese har inte varit något dåligt lag under hösten och befinner sig på en 5e plats i tabellen, dock hela 18 poäng efter Alessandria vilket ger ett litet hum om hur stor skillnad det ändå är, för att vara 1an mot 5an efter 21 spelade omgångar. Men det som hänt nu under januari är att Lucchese tappat tunga spelare, framförallt pratar jag om deras bäste spelare i Francesco Forte som leder skytteligan med sina 15 mål som numera spelar i Perugia i Serie B. Men även en annan ordinarie anfallare som heter Terrani har lämnat, och den ordinarie mittfältaren Bruccini väntas skriva på för Livorno inom kort och är därför inte uttagen i truppen till denna match. Faktum är att dessa tre spelare stått för 22 av lagets 30 mål så ni förstår ju hur tunga tapp det är. Och det påverkar inte bara offensiven skulle jag säga, nu har man inget hot framåt som gör att motståndaren känner sig "rädda" och dom kan våga mer mot Lucchese. I övrigt så har man en trupp på 18 spelare till denna match, där 8 av dom är 23 år eller yngre. Så inte någon erfaren trupp på så sätt. Tror man kommer få det riktigt tufft mot seriens bästa lag.

Så med andra ord tror jag det blir en straffspark för detta Alessandria som nästan alltid gör 2 mål eller fler på hemmaplan, eller vad sägs som dessa siffror; 3-1, 1-0, 2-0, 1-1, 2-1, 5-2, 2-1, 4-0, 3-0, 3-1. Så mitt spel är alltså Alessandria över 1.5 mål till ett odds på 1.68, som ni hittar hos Folkeautomaten. Vi skjuter in en tyngre insats på detta. Avanti!
  • Massivt spelutbud
  • Tilltalande design
  • Bra odds

Kommentarer

Feedback