Annons

Akram Afif antal mål i VM: Över 0,5 Mål - Speltips & Rekar

20 november 2022 at 17:00 - Fotbolls-VM
17 nov 2022 at 12:41 (Uppdaterad 20 nov 2022 at 17:58) 17/11
161
0

Fotbolls-VM

Chans (över-under): 58-42%
Spelvärde: 107,30%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Unibet Till Unibet

Värdlandet Qatar inleder detta VM denna söndag på Al Bayt Stadium som ligger i staden Al Khor. En på förhand jämn match väntar mot Ecuador och jag hoppas stjärnan Afif i hemmalaget visar vägen från start.

Mitt spel: Akram Afif Över 0.5 mål i VM.

Ska detta Qatar överraska i detta mästerskap, vilket jag har en liten smygkänsla för så måste stjärnan Akram Afif visa vägen och glänsa. Det är en riktig lirare som man inte sett folk nämna direkt inför VM och återigen efter lite collab med experten i mellanöstern (Abay) så är vi överrens om att det här här ett bra spel.

25-åringen är just nu inne på säsong fem i Al-Sadd (Qatar Super League) där bland annat Santi Cazorla och Andre Ayew håller till idag. Med 14 mål och 17 assist (!!) i ligaspelet samt 6 mål på 15 landskamper under 2022 kommer han med ett otroligt självförtroende med sikte att försöka bära laget till en åttondel.

Som sagt så ligger Afif bakom det mesta i laget med sin känsliga fot, vilket betyder att vi lär få se han både ta straffar och frisparkar i VM. Vi får se hur VAR-rummet sköter sig men i denna värld skulle man inte vara förvånad om det låg någon gömd mille där till fördel för hemmanationen.

Vi släpper konspirationerna och ser Qatars mål-lina ligga på 2,5 och i denna grupp med Ecuador, Senegal och Holland tycker jag det faktiskt finns chans till 3 mål+ och avancemang. Laget kommer med fem raka utan förlust i ryggen (4 vinster 1 oavgjord), och då ska sägas att det skett en del rotation. 

Vi hittar över 0.5-lina på antal assist i turneringen för Afif, vilket även det kan vara ett bra spel. Sedan som bonusspel ska "Ro Ro" få flest varningar i Qatar (8,00) vara vettig, då enligt Abay (abay_anzali på twitter) backen är riktigt ovårdad i sitt spel.

Litet smakprov till er som inte har koll på Afif,

https://youtu.be/edm3vo9Cguw

  • 100 kr gratisspel
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback