Reklam

Akani Songsermsawad - Elliot Slessor: 2

30 oktober 2019 at 12:30 - Snooker, Ranking Events
29 okt 2019 at 15:57 (Uppdaterad 4 dec 2019 at 18:30) 29/10
19
+1
Chans (1-2): 38-62%
Spelvärde: 124,00%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 8/10
Hit/Miss:
SpeedyBet Spela nu hos SpeedyBet
Matchupen här är intressant och oddsen kommer rimligtvis svänga till i morgon bitti. Sunny Akani är en extremt offensiv spelare som hugger på allt, medan Elliot Slessor är den noggranna.

Om det fanns något som hette "arbetartalang" så skulle det finnas en bild på Elliott Slessor. Han gör ingenting märkvärdigt alls, det är lugnt och metodiskt, som en liten maskin. Jag tycker han imponerade i första omgången mot unge Xu Si och ska vara klar favorit i den här matchen.

Elliott Slessor har vunnit många matcher på sistone och kommer inom kort vara stålsatt bland topp 64 på rankingen (just nu 74:a). Senast i English Open blev det respass mot formspelaren Mei Xiwen, dessförinnan förlust i China Championship mot Mark Joyce och innan det torsk mot John Higgins i International Championship.

Ingen skugga över de förlusterna, särskilt inte när segerraden inkluderar vinster mot bland andra Ryan Day (x2) och Li Hang. Spelare betydligt bättre än Sunny Akani.

För det ska verkligen noteras att när Stephen Maguire tvingades kasta in handduken här om dagen på grund av problem med ett ben (!) fick Sunny Akani gratisavancemang på WO. Han har alltså inte tagit sig hit av egen kraft.

Thailändaren har bara tagit några få skalper den här säsongen och det mot spelare betydligt sämre än vad som väntas här. Hans bästa match den här hösten är nog 3-6-förlusten mot Luca Brecel, vilket säger en del.

Elliot Slessor får tipset till ett riktigt bra odds. Handikappspelet är klart intressant för den som jagar extra punkter.

  • Betting med enkel registrering
  • Ingen störig reklam via SMS eller e-post
  • Helt skattefria vinster

Kommentarer

Feedback