Reklam

Aisam Ul-Haq Qureshi - Blaz Kavcic: 2

8 mars 2020 at 11:30 - Tennis, Davis Cup
7 mar 2020 at 13:16 (Uppdaterad 9 mar 2020 at 12:33) 07/03
151
0
Chans (1-2): 26-74%
Spelvärde: 176,12%
Lägsta spelbara odds: 1,35
Units: 10/10
Hit/Miss:
Betway Spela nu hos Betway
Turnering: Davis Cup. Underlag: Gräs.

Kan man ha såhär dålig koll om man jobbar med att sätta odds? Helt otroligt faktiskt, och högst fascinerande.

Den uppmärksamma ser att jag redan har speltips uppe på Qureshi i en annan match i den här lagmatchen. Han möter först Razborsek i den första singelmatchen, sen ska han spela dubbel, och sen blir förhoppningsvis den här matchen av. Det blir den snudd på garanterat. Allt det här ska ske under morgondagen då det regnat två dagar i rad i Pakistan där matchen spelas.

Hur står det till här då?

Jo, det är gräs, och Qureshi har mycket goda kunskaper om spel på gräs. Därför tror jag att han slår Razborsek som avslutade sin karriär för några år sen och som aldrig varit särskilt bra.

Men här, mot en tidigare atp-spelare i form av Kavcic, som fortfarande är en helt okej spelare på challengertouren, att man håller Qureshi som favorit här, det är helt sinnessjukt.

Kavcic har förhållandevis god gräsrutin

Kavcic är tveksam på gräs men han har spelat 15 matcher på underlaget, alla på atp-touren, och vunnit tre av dem. Inte bra, men det är ganska hårda bud uppe på atp-touren på gräs, så att han ändå vunnit tre matcher är inte så tokigt. Jag har sett honom spela några gånger på gräs och han klarar det bra. 

Som jämförelse står Qureshi just nu i lägre odds här än vad han gör mot Razborsek som alltså slutade spela tennis för flera år sen. Det säger en hel del om hur knäppt det här oddset är på Kavcic. Kavcic, som om han mötte sin landsman Razborsek här på gräs skulle stå i 1,15 någonting.

Den som sätter odds här vet helt enkelt antagligen inte vem Kavcic är och det är bara för vår del att tacka och ta emot. Korrekt odds på Kavcic är ner mot 1,30.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter
Feedback