Reklam
10 februari 2020 at 19:00 - Hockey, Sverige - HockeyAllsvenskan
9 feb 2020 at 11:55 (Uppdaterad 10 feb 2020 at 21:09) 09/02
44
0
Chans (1-X-2): 37-20-43%
Spelvärde: 105,35%
Lägsta spelbara odds: 2,33
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-0
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Hockeyallsvenskan

Jag förstår faktiskt inte hur det gått till att AIK plockat några poäng senaste veckorna. De spelar fortfarande som ett fullkomligt värdelöst hockeylag och det finns ingen ljusning i sikte. De är bara dåliga.

Om AIK är dåliga som hockeylag är det ingenting mot hur de är på hemmaplan. 13 inspelade poäng hemma på hela säsongen, det är bland det sämsta jag sett faktiskt. En delförklaring är kanske att att det nog är lite deppigt att spela på ett fullständigt öde Hovet men det borde ändå inte vara så illa. Som jämförelse kan man säga att det lag som plockat minst antal poäng borta har tagit 20 poäng där. AIK har alltså tagit ynka 13 poäng hemma. Det är ynkligt. AIK är klart sämst i serien på både hemma- och bortaplan, men det är på hemmaplan det är fullständig katastrof.

Tingsryd har mycket att spela för 

Tingsryd är ännu inte på helt trygg mark. De ska vara det. Kristianstad är dåliga och Almtuna har börjat skeppa iväg spelare så bottenkollegorna kommer nog inte ta så många fler poäng. Tingsryd lär klara sig, men de måste ändå vara på tårna. De har också lite hugg uppåt och är faktiskt inte helt borta från en slutspelsplats. AIK har ingenting att spela för här, de är redan klara för kval neråt. Tingsryd har allt att spela för.

Starka på bortaplan, Tingsryd. I den tabellen är de faktiskt åtta i serien.

Tingsryd är klar favorit i matchen.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • 100% upp till 500 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback