Reklam

AIK - Soedertaelje: 1

Matchcenter
26 december 2019 at 15:15 - Hockey, Sverige - HockeyAllsvenskan
23 dec 2019 at 09:34 (Uppdaterad 26 dec 2019 at 17:46) 23/12
38
0
Chans (1-X-2): 40-20-40%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 2,50
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-2
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Hockeyallsvenskan

Finns det något som inte är deppigt för AIK just nu? Överlägset sist i Hockeyallsvenskan. Man spelar värdelöst. Man har inte längre ens en liten publik som ser matcherna utan i stort sett ingen alls. Fattar gör bara att vi ska få höra om ekonomiska problem också. det borde vara en tidsfråga. Att rulla runt en trupp som nog ändå kostar en del helt utan publikintäkter, det kan inte gå i längden.

Till den här matchen hade man hyrt Globen. Det gick sådär. För någon vecka sen meddelade man att man flyttar matchen tillbaka till Hovet för att inte riskera en ekonomisk smäll. Endast ett par tusen biljetter hade sålts och då håller det förstås inte.

Sällsynt hemmastöd för AIK

Dessa biljetter annulleras emellertid inte. De som köpt biljett för att gå på Globen har nu en biljett till Hovet. Många av dessa kommer trots allt dyka upp och det gör att AIK till den här matchen kommer ha minst lika mycket publik som vanligt. Det borde kunna tända spelarna lite.

Även om jag tycker att Södertälje är klart bättre än AIK, och Södertälje känns intressanta just nu med sina nyförvärv, men jag tycker inte man helt ska ignorera deras lillebrorskomplex mot huvudstadslaget här. Särskilt inte när AIK kommer ha publik.

Diffusa grejer, men jag har på känns att AIK kan göra en enstaka bra match här och jag gillar oddset.

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback