Reklam
29 juli 2018 at 15:05 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Friends Arena
27 jul 2018 at 23:48 (Uppdaterad 29 jul 2018 at 16:59) 27/07
48
0
Chans (1-X-2): 70-23-7%
Spelvärde: 110,60%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 8/10
Hit/Miss:
Expekt Spela nu hos Expekt

Gnaget tystade alla som tvivlat på de, inklusive mig själv, efter utklassningen mot Brommapojkarna i den senaste allsvenska omgången. Det var inte det starkaste motståndet, men ändå otroligt imponerande att vända underläge till 5-1 seger, trots tajt schema, i och med Europa League-kvalet. Senast förlorade de dock första matchen med 1-0 i Europa League-kvalet mot danska FC Nordsjælland. 

Kalmar har varit en positiv överraskning på vårsäsongen men strax innan VM-uppehållet har de börjat darra och således förlora matcher. Även efter uppehållet har den dåliga formen präglat de och nu har de endast en vinst på de senaste sex matcherna. 

Speltips:

Tillskillnad från Malmö så är AIKs prioritering att vinna ett efterlängtat SM-guld. Därför har de rustat upp med en bred trupp så att de ska klara av att slåss om SM-guldet och samtidigt försöka nå ett Europa League gruppspel. AIK har ett returmöte med FC Nordsjælland den 2:e augusti, men jag tror inte att tränaren Rickard Norling kommer vila allt för många spelare. Därför tycker jag att det finns spelvärde på en rak seger på AIK. Fyra förluster på de senaste sex matcherna för Kalmar talar sitt tydliga språk angående deras form. Vi får 1.58 i odds hos Expekt för en rak AIK seger.

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback