Reklam

AIK - IFK Norrköping: Under 2,5 Mål

Matchcenter
26 maj 2018 at 16:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Friends Arena
24 maj 2018 at 17:22 (Uppdaterad 26 maj 2018 at 17:51) 24/05
36
0
Chans (över-under): 42-58%
Spelvärde: 102,08%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet

AIK ligger två i Allsvenskan och de är det enda laget som hittills inte förlorat. Det har blivit sex vinster och fem oavgjorda efter elva spelade matcher. Senast var det ett AIK med en till synes rejäl derbybaksmälla mot Häcken på bortaplan. Häcken var det bästa laget i första halvleken och AIK hängde inte alls med. Redan efter 10 minuter satte Paulinho 1-0 och det var också resultatet efter första halvleken. I andra halvleken kom AIK ut som ett mycket bättre lag och de kvitterade också till 1-1 via Saletros. AIK fortsatte att trumma på i andra halvleken och skapade flera bra målchanser men det blev tillslut bara 1-1 mot Häcken. 

Ingen har riktigt tagit Norrköping på allvar den här säsongen eftersom Norrköping i början spelat rätt så dåligt. Det har gynnat Norrköping och de har tagit sina tre poäng omgång efter omgång utan att direkt imponera. Norrköping är på riktigt och det är dags att alla inser det! De har sju vinster, två förluster och en oavgjord efter tio omgångar och det innebär att man har 22 poäng. Statiskt sett har lag som spelat in runt 20 poäng efter tio omgångar vunnit Allsvenskan, det innebär också att Norrköping kommer som sämst komma topp tre och nå Europa spel om man forstätter plocka poäng. 

AIK har vunnit fyra av sina fem hemmamatcher och på det har man stabila 9-1 i målskillnad. Man är även det laget som släppt in minst mål totalt i hela Allsvenskan - bara sex stycken. Norrköping kommer med fyra raka vinster i bagaget och även de har visat prov på bra försvarspel, när man inför dagens match hållit nollan i tre av de fyra senaste matcherna. AIK är inget offensivt lag och inte heller Norrköping har varit helt övertygande offensivt. Jag kommer spela under 2.5 mål.

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback