Annons

AIK - Hammarby: (AH: +0,25) 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
28 augusti 2022 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Friends Arena
27 aug 2022 at 09:20 (Uppdaterad 28 aug 2022 at 16:53) 27/08
10
0

Allsvenskan

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 31-35-34%
Spelvärde: 109,65%
Lägsta spelbara odds: 1,70
Units: 3/10
Hit/Miss: 2-2
Bet365 Till Bet365

Första tanken var att det här ska bara Bajen vinna, men efter något varv mer av fundering och oddsdropp så landar ändå värdet på AIK enligt mig. +0.25 asian hcp jobbas in i derbyt.

Nu kan AIK helt fokusera på titelracet i Allsvenskan efter de platta och usla försöken till avancemang mot tjeckiska Slovacko.

Man är bara sex poäng bakom Häcken i topp, och kollar vi avslutningen så ser spelschemat väldigt behagligt ut. Men det här är såklart en vital match och vid förlust så lär guld-drömmarna gå i kras.

Som vi såg i matchen mot Norrköping fick Henok Goitom igång laget direkt efter en tid av bedrövliga insatser och resultat. Det här är såklart en speciell dag för AIK-legendaren som ska leda laget i ett derby för första gången, och att vinna en sådan här match skulle betyda allt.

Slitna ben efter veckans ECL-kval kan det såklart finnas spår av, samtidigt som Bajen kommer utvilade, men det här är såklart inprisat i oddsen nu som i min smak är i lägsta laget på Hammarby. 

Med fyra raka derbysegrar hemma på Friends har vi ett tydligt statistiskt övertag för Gnaget och kollar vi de 15 senaste mötena mellan lagen i Allsvenskan har Bajen endast vunnit fyra.

Vincent Thill blev utvisad mot Norrköping och missar. Förhoppningsvis är Milosevic tillbaka och i övrigt ser truppläget bra ut. Hos gästerna är viktiga Jeppe Andersen avstängd men även här ser det bra ut annars.

Vi vet att Hammarby på gräs inte alls är samma lag som på plasten och det fick vi bevis på i senaste bortamatchen mot Göteborg, där man såg att laget hade vissa svårigheter men tillsut efter en del flyt fick med sig alla poängen hem.

AIK har endast förlorat en ligamatch på Friends denna säsong och det var mot Mjällby (0-1). Annars sex vinster, två oavgjorda och en målskillnad på 11-5.

Förra säsongens möte här så stängde AIK runt 2,40 och i detta nu får vi alltså över 3,00 på de flesta håll. Tycker det är högt och jag litar på att man reser sig snabbt efter veckans skitmatch.

+0.25 asian hcp som jag tagit betyder alltså att vi vinner fullt om AIK vinner matchen. Slutar det oavgjort får vi en halv vinst.

Stenhård bevakning på Berisha bara så ska det här nog lösa sig.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback