Reklam

AIK - Falkenberg: Under 2,5 Mål

Matchcenter
20 maj 2019 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Friends Arena
18 maj 2019 at 21:59 (Uppdaterad 20 maj 2019 at 20:53) 18/05
44
0
Chans (över-under): 45-55%
Spelvärde: 107,80%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 5/10
Hit/Miss: 2-0
Svenska Spel Spela nu hos Svenska Spel

Nyckelfaktorer:
-Falkenberg åkte på 0-3 hemma mot Djurgården senast så försvarsspelet till denna matchen bör vara prioriterad
-AIK har senaste matcherna gått tillbaka till den defensivt balanserade uppställningen 3-5-2
-AIKs defensiv har blivit stabilare ju längre säsongen har gått och den nykomponerade backlinjen verkar ha hittat ett bra samarbete.

Falkenberg gjorde en dålig match senast och förlorade mot Djurgården på hemmaplan med 0-3 efter mycket individuella misstag. Det kan tyckas förvånande att spela ett underspel mot ett lag som släppte in 3 mål senast. Men faktum är att det Falkenberg troligtvis har fokuserat på i veckan efter den insatsen är försvarsspelet. Det kommer vara oerhört disciplinerade i försvarsspelet och chans till sådana enkla individuella misstag i försvarsspelet som senast mot Djurgården är inte sannolikt.

AIK med Rikard Norling ställer upp med ett defensivt balanserat lag som släpper till väldigt få målchanser. Jansson och Milosevic försvann efter förra säsongen och är svåra att ersätta men nu de senaste matcherna har backlinjen sett stabil ut igen.
Det är Elyounoussi i AIK som är glödhet för tillfället som med sin individuella skicklighet avgjort många matcher för AIK. Men utöver det har anfallsspelet inte imponerat särskilt mycket då Kristoffer Olssons frånvaro märkts tydligt.

Jag tror Falkenberg kommer vara väldigt disciplinerade i sitt försvarsspel efter 0-3 förlusten senast mot Djurgården. I kombination med att AIKs defensivt balanserat 3-5-2 är det troligt att de kan få problem att få hål på Falkenberg. Svenska spel erbjuder för tillfället 6 punkter högre odds än de andra bolagen och U2,5 mål till 1,96 finns det bra spelvärde på.

  • Stryktipset och Topptipset
  • Bomben och Lången!
  • Svenska folkets spelbolag

Kommentarer

Feedback