Reklam

AIK - Elfsborg: Båda lagen gör mål: Nej

Matchcenter
12 augusti 2018 at 17:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Friends Arena
12 aug 2018 at 09:53 (Uppdaterad 12 aug 2018 at 19:22) 12/08
17
0
Chans: 60%
Spelvärde: 104,40%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard

AIK är fortsatt obesegrade efter 16 omgångar i Allsvenskan och toppar därmed tabellen med 36 inspelade poäng. För lite mer än en vecka sedan så blev man dessutom utslagna ur kvalet till Europa League och nu kan man lägga all krut på enbart Allsvenskan. 

Elfsborg har haft en tung säsongen och befinner sig just nu bara en placering ovanför kvalstrecket. Inför dagens match har man fyra raka utan seger, varav tre raka förluster. Man har dessutom gått mållösa i alla fyra matcher. 

Speltips:

Elfsborg har just nu stora problem med målskyttet och därför agerade styrelsen i allra sista stund, när man igår värvade in den föredetta AIK anfallaren Obasi. Dock så kommer Obasi inte att delta i dagens matchen, då han inte är spelklar än. AIK har varit stabila defensivt under första halvan av säsongen och släppt in bara 11 mål, vilket är minst i hela Allsvenskan. Nu har man som sagt inget Europa spel att ta hänsyn till längre och kan enbart fokusera på ligan. Jag tror att vi kommer få se en stängd match idag. Elfsborg har svårt att göra mål och lär fokusera på att hålla tätt i försvaret. AIK kommer hålla i bollen mycket, men jag tror inte att de kommer skapa så värst mycket framåt. Mitt spel blir att båda lagen inte gör mål. 1.74 i odds hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback