Reklam

AIK - BIK Karlskoga: Över 5,0

Matchcenter
21 september 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - HockeyAllsvenskan
20 sep 2018 at 21:11 (Uppdaterad 21 sep 2018 at 21:21) 20/09
64
0

Hockeyallsvenskan

Chance (over-exact-under): 42-30-28%
Spelvärde: 109,80%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 5/10
Hit/Miss: 5-2
Betser Spela nu hos Betser
Sveriges näst högsta serie drar igång under fredagskvällen och topptippade AIK tar emot revanschladdade BIK Karlskoga som floppade rejält föregående säsong.
Båda lagen siktar på en fartrik och intensiv hockey. Publikmatch att vänta!

Solna-laget AIK har satsat rejält för ett återtåg till SHL inför säsongsstarten. Flera poänggörare har tillkommit och offensiven var något AIK var bra på under föregående säsong. Nu möter laget ett intressant BIK Karlskoga som börjar om rejält med nya tränare och en del förändringar i spelartruppen. 

Vad talar för mål:
► På banan är det spelare med mål och poäng i sikte. Med spelare som F. Forsberg, A. Holm, F. Weigel, M. From, C. Berglund och J. Persson finns det mål och poäng i sikte. Samtliga spelare är tilltänkta poänggörare och vill tillhöra toppen av poängligan.
► Lag med god självkänsla efter en stabil försäsong med mängder av mål. Båda lagen förlorade enbart en match under sin försäsongsturné och anmärkningsvärt är att av tolv matcher spelades sju matcher över 4,5 mål exkluderat övertid.
Båda lagen visade en stark offensiv men ett klart frågetecken i försvarsspelet med en del insläppta mål emellanåt.
Sju av de elva senaste möten på Hovet mellan lagen har slutat över 4,5 mål. En match har stannat på exakt fem och mötena mellan AIK - BIK Karlskoga är fartrika, intensiva och målrika.
► Publikfyllt på Hovet och premiär. I skrivande stund är över 6 000 biljetter sålda och räkna med tryck på arenan. 
Spelarna kommer komma ut laddade och vilja bjuda upp till dans. AIK är klart ett utav seriens absolut bästa hemmalag och öser in mål på hemmaplan. 
► BIK Karlskoga vill spela fartfyllt och väldigt likt juniorhockey. Något som kommer leda till att det blir massor utav mål från laget, men även att laget kommer straffas rejält bakåt på grund utav slarv och stora chansdrag under spelets gång.

Vad talar emot:
► Stark målvaktsuppsättning hos båda lagen. AIK spetsade på målvaktsfronten rejält med värvningen av J. Jönsson och han är en av Hockeyallsvenskans bästa målvakter.
BIK Karlskoga har en bra målvaktsuppsättning med talangen O. Eriksson-EK och rutinerade H. Lundberg. Det ska till något extra för att ösa in mål på dessa målvakter.
►Defensiven finns hos framförallt hemmalaget. Under försäsongen nollade AIK bland annat Brynäs och släppte enbart in mer än ett mål i två av sex matcher.
BIK Karlskoga's försvarsspel imponerar inte fullt ut, men den visades stabil i vissa av försäsongsmatcherna.

Det är premiär. Serien kommer äntligen igång hos spelarna och nu börjar det roliga. Spelarna laddade och hungriga på en ny säsong. Med ett publikfyllt Hovet kan vi räkna med en intensiv match i högt tempo och gott om målchanser och till slut mängder utav mål!

  • Pengarna tillbaka vid 0-0
  • Stort fokus på Premier League
  • Snygg sajt

Kommentarer

Feedback