Annons

AFC Bournemouth - Wolverhampton Wanderers: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
31 augusti 2022 at 20:30 - Fotboll, England - Premier League
Vitality Stadium    Anthony Taylor
28 aug 2022 at 20:52 (Uppdaterad 31 aug 2022 at 22:26) 28/08
Kommentarer

Premier League

Chans (1-X-2): 25-25-50%
Spelvärde: 107,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss: 0-0
Betway Till Betway

Bournemouth hade en jobbig match på Anfield i helgen och jag tror laget får det svårt även i veckorundan mot Wolves. Rak bortaseger på Vitality Stadium plockas.

Det var en riktig massaker Scott Parker och hans spelare utsattes för efter 9-0 i baken mot Liverpool. Tredje raka förlusten och 0-16 i målskillnad är ruskigt svaga siffror, och när man kollar truppen så är det ingen jätteöverraskning.

Svag trupp och det ska mycket till för att Cherries ska klara nytt kontrakt. Det mesta talar väl för att man slutar sist.

Trots den svaga starten för Wolves som inlett med två förluster och två oavgjorda har det ändå sett bra ut spelmässigt och utdelningen bör komma med tiden för detta intressanta lagbygge, som mestadels består av portugiser.

Wolves fick dela poängen mot Newcastle (1-1) i helgen efter att man fick 2-0 bortdömt och en sen kvittering av gästerna. Ruben Neves gjorde målet, ett klassavslut utanför straffområdet och frågan är hur länge han blir kvar i klubben. Även Saint Maximans kvittering var klass och även han ryktas väl bort.

Matheus Nunes som var jagad av många storklubbar anslöt från Sporting och kommer bli nyttig på mitten. Framåt värvade laget in Guedes från Valencia som kompleterar fint med Jimenez och Neto.

Tycker laget ser riktigt intressant och man har bättre spelare på så gott som varje position som Bournemouth. Man har spelat ihop till en trepoängare nu och det här är en match laget bara ska vinna en normal dag.

Alltid lite läskigt att gå emot ett lag som precis åkt på en dundersmäll, men jag tycker det finns lite värde och tar chansen.

I tidigare PL-möten mellan lagen har Wolves 3 vinster och en oavgjord. Hemmalaget ser ut att fortfarande sakna Stanislas, Rothwell, Fredericks och Brooks medan truppläget i Wolverhampton ser näst intill perfekt ut.

Litar på att Bruno Lage löser första segern för säsongen och inleder klättringen till en rättvisare placering i tabellen.

  • 100% upp till 100 kr i bonus!
  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback