Reklam

AEK Athen - Ajax: Under 2,75 Mål

Matchcenter
27 november 2018 at 18:55 - Fotboll, Europa - UEFA Champions League
Athens Olympic Stadium    Michael Oliver
27 nov 2018 at 01:52 (Uppdaterad 27 nov 2018 at 20:47) 27/11
32
0
Chance (over-exact-under): 25-17-58%
Spelvärde: 104,78%
Lägsta spelbara odds: 1,58
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-2
ComeOn Spela nu hos ComeOn

Ajax i storform flyger ner till Greklands huvudstad för ett möte med AEK Athen. Hemmalaget har inlett säsongen otroligt svagt för att vara ett mästarlag och infinner sig på en 7:e plats i tabellen. PAOK som leder den grekiska ligan har sprungit ifrån med med 12 poäng redan och då är den här säsongen bara 11 omgångar gammal. Det har gått dåligt för AEK även i Champions League där de förlorat alla matcher hittills.

I Eredivisie har PSV och Ajax dragit ifrån resten av lagen i tabellen och det kommer bli kamp mellan de in i det sista precis som i fjol. I Champions League har Ajax imponerat stort och har möjlighet ikväll att avancera till åttondelsfinal, beroende på resultatet mot AEK, men även hur det slutar mellan Bayern och Benfica.

Speltips:

Ajax kan faktiskt avancera till åttondelsfinal med ett oavgjort resultat ikväll, om Benfica förlorar eller spelar oavgjort mot Bayern München på bortaplan. Jag tror därför inte att de kommer gå offensivt i början. AEK har underpresterat och är i dålig form men det är ändå tufft för de flesta lagen att möta de på bortaplan. Trots svaga resultat så har AEK ändå visat prov på okej försvarsspel i ligan, där det blivit endast 7 insläppta mål. Det första mötet mellan lagen slutade 3-0 till Ajax, men det dröjde till den 46:e minuten i andra halvleken innan nollan spräcktes, spiken i kistan kom sedan i den 90:e minuten. Jag tror att Ajax kommer styra och ha full kontroll på matchen, men att det inte blir någon offensiv fotboll. AEK förlorade den senaste hemmamatchen i ligan och de kommer göra allt för att inte göra fansen besvikna i två raka matcher. Därför kan de troligtvis kriga till sig ett oavgjort resultat, 0-0 eller 1-1 kanske. Mitt spel blir under 2,75 mål i matchen till 1,66 i odds hos comeon.

  • Upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar

Kommentarer

Feedback