Reklam

AC Milan - SSC Napoli: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
19 december 2021 at 20:45 - Fotboll, Italien - Serie A
San Siro    Davide Massa
17 dec 2021 at 16:22 (Uppdaterad 19 dec 2021 at 22:40) 17/12
5
0
Chans: 75%
Spelvärde: 126,00%
Lägsta spelbara odds: 1,33
Units: 9/10
Hit/Miss: 0-1
NordicBet Spela nu hos NordicBet
De två tidigare serieledarna omåkta av Inter!

Zlatan poängräddare i slutminuterna mot Udinese

Efter den fina säsongsinledningen av Milan har det börjat hacka lite i de senaste omgångarna. Det har resulterat i att deras värste rival, Inter, har gått om och placerat sig högst upp i serien med ett poäng mer. Deras två första ligaförluster i Serie A 2021/22 har kommit under de fem senaste matcherna när de i november först föll mot Fiorentina borta (4-3) och veckan efter hemma mot Sassuolo (1-3). De var nära att för tredje gången förlora när de förra helgen spelade borta mot Udinese då de låg under med 1-0 fram till minut 90+2 då Zlatan blev poängräddare med sitt mål.

Napoli på fjärdeplats

Precis som sina motståndare på söndag inledde Napoli säsongen riktigt starkt då de länge låg i toppen och såg nästintill orubbliga ut. Men har i de senaste matcherna hamnat i en svacka med endast två vinster och tre förluster på de fem senast spelade. De kommer in i mötet med två raka förluster i bagaget, förra söndagen föll de orättvist mot Empoli hemma med 0-1. För trots flertalet chanser hade de problematiskt att få in bollen i målet och fick lämna planen mållösa och utan poäng. De är trots de två bakslagen fortfarande med i racet om ligatiteln med 4 poäng efter ledande Inter.

Fler marknader och odds på matchen i vårat matchcenter!

Milan fem senaste:

Udinese – AC Milan, 1-1

AC Milan – Liverpool, 1-2

AC Milan – Salernitana, 2-0

Genoa - AC Milan, 0-3

AC Milan – Sassuolo, 1-3

Napoli fem senaste:

Napoli – Empoli, 0-1

Napoli – Leicester, 3-2

Napoli – Atalanta, 2-3

Sassuolo – Napoli, 2-2

Napoli – Lazio, 4-0

Mitt speltips AC Milan – Napoli

Båda lagen dras med skadefrånvaro. Värst drabbat är Milan. Deras viktige mittback Simon Kjaer kommer inte att spela i helgens möte. Något som kommer gynna ett Napoli med viktiga offensiva spelare som Insigne-Lozano tillbaka. De båda spelade mot Empoli. För hemmalaget är Zlatan i målform. Mitt tips blir att båda lagen gör mål. Det finns massor av offensiv kvalité här och två lag med försvagad defensiv.

  • 100% upp till 100 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback