Reklam

AC Milan - Atalanta: 1

Matchcenter
23 januari 2021 at 18:00 - Fotboll, Italien - Serie A
Giuseppe Meazza (neutral)    Maurizio Mariani
22 jan 2021 at 10:50 (Uppdaterad 23 jan 2021 at 19:57) 22/01
13
0
Chans (1-X-2): 50-30-20%
Spelvärde: 137,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-3
Bethard Spela nu hos Bethard

Inför Milans så viktiga möte i helgen mot Bergamo-laget är det flera spelare ur den ordinarie startelvan som saknas som Ante Rebic, Rade Krunic och Theo Hernandez, men är det något Milano-laget har varit bra på den här säsongen så är det att trots motgångar i form av spelare som varit out har de kollektivt samlat sig och ändå radat upp vinster. Inte minst när Zlatan var borta ett längre tag. Nu är svensken tillbaka sedan tre matcher och med facit i hand tre vinster. Dessutom har Mario Mandzukic kommit in i januarifönstret, som med sin erfarenhet har en hel del att bidra med.

Två senaste matcherna har slutat oavgjort för ett Atalanta som började det nya året genom att ösa in mål och rada upp vinster. Firma Muriel-Zapata såg då ut som att de kunde erövra vilket lag som helst i världen. Sett till de två senaste matcherna i Serie A har de endast gjort ett mål(Muriel). Är detta resultatet vi ser efter det stora bråket som under december utspelade sig mellan Gasperini-Gomez? Att avsaknaden av hans spel på mittfältet börjar visa sig på riktigt? Atalanta är satt i gungning för tillfället och i detta läget är det tufft att möta ligaledarna.

Mitt spel placerar jag på AC Milan. Jag tippar att Zlatan som är stekhet efter att ha gjort två mål senast mot Cagliari även denna gång leder sitt lag till seger. De har bara en förlust den här säsongen, hemma mot Juventus, vilket är helt otroligt om man jämför spelartrupperna i toppen. Atalantas offensiv ska inte underskattas, men den har stagnerat något de senaste matcherna och är inte på topp inför helgens möte i Milano.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback