Reklam

Aalborg Pirates - Frölunda HC: Över 6,0

Matchcenter
16 oktober 2018 at 19:30 - Hockey, Europa - Champions Hockey League
15 okt 2018 at 21:07 (Uppdaterad 16 okt 2018 at 21:47) 15/10
66
0

Champions Hockey League

Chance (over-exact-under): 43-30-27%
Spelvärde: 112,13%
Lägsta spelbara odds: 1,63
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-5
10bet Spela nu hos 10bet
Sista gruppspelsmatchen i Champions Hockey League och förutsättningarna är klara inför matchstart.
Ålborg har spelat färdigt i turneringen och Frölunda måste ta minst lika många poäng som Zurich för att bli gruppetta.

Oj vilken dominans Frölunda har visat upp under säsongerna i Champions Hockey League. Tjugofem gruppspelsmatcher har resulterat i tjugo vinster och bara fem förluster. 
Nu har Frölunda ett kanonläge att skapa ett bra utgångsläge inför slutspelet och mot avhängda Ålborg förväntas en öppen matchbild.

Vad talar för målkalas:
► Danska Ålborg gillar att spela målrikt. I Champions Hockey League har tre av fem gruppspelsmatcher slutat med minst sex mål på resultattavlan, varav två över 6,5 mål. Med 10-22 i målskillnad snittas matcherna 6,4 mål.
Mindre mål blir det inte i den inehmska ligan. På tio seriematcher har Ålborg en målskillnad på 39-24 och snittar 6,3 mål/match.
► Frölunda spelar för gruppsegern och laget måste ta minst lika många poäng som grupptvåan Zurich för att ta gruppsegern. 
Laget ansluter laddat och går verkligen seriöst in i turneringen. Laget vill återta bucklan och få ett sånt bra slutspelsläge som möjligt. 
► Spelfilosofin som Frölunda visar upp i Europa är lyckat. Med sin fart och fläkt får motståndarna problem och är inte alls vana den spelstilen. 
Att då möta avhängda Ålborg som kommer ge allt för att knäppa svenskarna på näsan kommer ge en öppen matchbild och full fart i båda riktningarna.
Frölunda vill fortsätta bygga vidare på sin effektivitet i målskörden och sist lagen möttes vann Frölunda med hela 6-0.
► God målform hos bortalaget. På dom tre senaste matcherna inkluderat SHL-matcher har Frölunda gjort tretton mål. Senaste matchen gjorde laget fyra mål på FEMTON skott! Där kan vi snacka om effektivitet och powerplay-spelet är stekhett. 
Mot ett svagt danskt försvar som inte alls gillar försvarsspel och hellre går framåt kommer det passa Frölunda ypperligt.

Vad talar emot:
► Defensiven finns hos Frölunda och Ålborg kommer behöva ett eller två mål för att lösa överspelet. 
Frölunda har bara släppt in sexton mål på åtta omgångar i SHL och målvakterna J. Gustafsson samt J. Matsson har verkligen lyft sig inför den här säsongen. 
► Det kan bli en avslagen tillställning. Får Frölunda en tidig utdelning mot Ålborg som inte alls har något att spela för finns riskerna att hemmalaget kommer bli loja och bara spela av matchen samt att Frölunda inte vill riskera några skador eller avstängningar.

Sista gruppspelsmatchen och danskarna vill avsluta snyggt i Champions Hockey League. Skulle laget lyckas besegra topplaget Frölunda skulle Ålborg leva länge på den framgången. Därav kommer hemmalaget ge detta en chans och försöka trycka in ett par kassar och då mot ett vasst Frölunda kan vi förvänta oss en rolig och målrik tillställning.

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback