Reklam

Selemon Barega/Jakob Ingebrigtsen - Jacob Krop/Muktar Edris: Mohammed Ahmed att vinna 5000m

27 september 2019 at 18:45 - Friidrott, World Championships - Outdoor | mix
26 sep 2019 at 22:07 (Uppdaterad 30 sep 2019 at 22:12) 26/09
62
0
Chans: 5%
Spelvärde: 155,00%
Lägsta spelbara odds: 20,00
Units: 1/10
Hit/Miss:
Betsson Spela nu hos Betsson
Ja, det är ett löjligt högt odds i ett orimligt tajt startfält. Vad som helst kan egentligen hända här och det är också det som ger läget för en löpare som Mohammed Ahmed. Även om chansen är liten så är oddset för fint för att avstå.

Spelbolagen har gjort Jakob Ingebrigtsen till favorit. Och visst, han är vass, men det här är en av mästerskapets absolut mest öppna grenar. Den unge norrmannen kan nästan jämföras med Mo Farah på så sätt att alla i startfältet vet att det är omänskligt svårt att slå honom med varvet kvar. Den som vill vinna 5000 meter måste skaka av sig honom tidigare än så.

Här har vi ett startfält med många löpare som är vana vid tuffa tempon från start. Flera av dem har gjort starka galalopp i sommar och jag rankar trion Barega, Haile och Gebrhiwet med riktigt goda chanser att spränga Jakob Ingebrigtsen.

En rolig "doldis" i fältet som Betsson med flera verkar ha glömt bort fullständigt är kanadensaren Mohammed Ahmed. Han gjorde ett otroligt bra lopp i Rom när Diamond League-cirkusen var på besök där. Det räckte inte hela vägen fram den gången, och sannolikt inte heller här i Doha.

När Betsson slänger upp 31 gånger pengarna måste han dock få en peng. Unibet är mer i rimlig sinnesnärvaro med ungefär hälften.

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt
Feedback