Reklam

Alison Santos/Kyron McMaster - Yasmany Copello/Amere Lattin: Karsten Warholm att ta guld

28 september 2019 at 17:05 - Friidrott, World Championships - Outdoor | mix
28 sep 2019 at 09:56 (Uppdaterad 30 sep 2019 at 22:12) 28/09
19
0
Chans: 60%
Spelvärde: 123,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Tre herrar väntas göra upp om guldet på 400 meter häck. Norrmannen Karsten Warholm är favorit och sprang kontrollerat i gårdagens kval. Idag har de två huvudkonkurrenterna lottats i samma semifinal.

Friidrotts-VM är igång och visst såg Karsten Warholm ut som en rund miljon, för att prata travspråk. Det är verkligen svårt att hitta något som talar emot hans guldchanser.

Hemmalöparen Abderrahman Samba har tävlat ytterst sparsamt i år och såg helt okej ut igår. Men det finns ett stort frågetecken för hur han ska klara tre lopp på kort tid. Den andra favoriten av dem tre, amerikanen Rai Benjamin, gick lätt vidare även han och kan bli att räkna med.

Vad som dock petar in extra värde till Karsten Warholms fördel är att både Samba och Benjamin idag springer i samma semifinal. På förhand ska de förstås ta de två direktplatserna till final, men det finns en god risk (chans) att de pressar varandra lite för mycket och bränner en del krut även här. Särskilt Samba tror jag det kan visa sig för i finalen, och då är vi plötsligt nere i en H2H om guldet.

En del spelbolag ger ner mot 1.70-1.80 på att Karsten Warholm tar guld, vilket känns helt okej jämfört med de dryga två gånger pengarna som Coolbet erbjuder. Ett bra odds helt enkelt.

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback