Reklam

Kerttu Niskanen/Sadie Bjornsen - Charlotte Kalla/Krista Lahteenmaki: Charlotte Kalla Vinnare

25 februari 2018 at 07:15 - Längdskidåkning, Olympics | mix
22 feb 2018 at 09:21 (Uppdaterad 28 feb 2018 at 09:00) 22/02
186
0

Längdskidor 30 km masstart, damer

Chans: 33%
Spelvärde: 132,00%
Lägsta spelbara odds: 3,03
Units: 4/10
Hit/Miss:
bwin Spela nu hos bwin
Avslutande 30 km klassiskt med masstart för damerna i längdskidåkningen. På förhand en duell mellan Norges Marit Björgen och Sverige Charlotte Kalla. Formen som Charlotte visat upp gör att Kalla spelas till 4,00 hos BWIN

Det här spelet känns bra med tanke på att Charlotte är den åkare som visat upp en sådan fantastiskt bra form under OS. Även om det går i klassisk stil som inte är Kallas bästa disciplin, så tror jag det spelar mindre roll.

I dagsläget är det två åkare som det kommer stå mellan, Norges Marit Björgen, som vi vet sen tidigare både är stark på klassisk stil men också gillar distansen. Och vår egen Charlotte Kalla, som har FYRA medaljer så långt i OS, 1 Guld och 3 Silver, ett strålande facit. Nu tror jag Kalla har vittring på ännu en guldmedalj, och här kan hon faktiskt knäcka självaste Marit Björgen redan innan upploppet. Annars har masstarter en tendens att bli mer taktikåkning, skillnaden är att för damerna, brukar det ganska ofta stretchas ut i fältet, och endast de bästa kommer vara loss.

Vi får 4,00 på BWIN (högst vad jag hittat idag torsdag) på Charlotte, och med tanke på att jag anser det är Björgen emot känns spelvärdet riktigt bra.

Björgen har blivit sin vana trogen stor favorit 1,70-1,85 men till det oddset vi får på Kalla, och hur hon sett ut under mästerskapet, så måste det synas.

Kör hårt Kalla!

Lycka till

  • Bra livebetting
  • Många marknader
  • Lättnavigerad sajt
Feedback