advert

Tottenham - Arsenal

5 mars 2016 at 14:31 - Fotboll, England - Premier League
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
1
0

Tottenham kommer dra ifrån Arsenal

Det är dags för 29 omgången i Premier League och som vanligt så väntar ännu en stormatch i helgen. Det är Londonderby och sälla har det varit så mycket som står på spel. Efter förra omgångens resultat blev det lite kaos i England. Ligan känns ännu mer oklar än var den har varit innan och ingen vet vem som kommer vinna. Arsenal har nu 51 poäng och det är bara fyra poäng ner till fyran Manchester City som har en match mindre spelad. Tottenham har 54 poäng, tre mer än Arsenal och det är tre upp till ettan Leicester. Det är en match som ingen av lagen kan förlora och man kommer göra allt för att vinna. Det kommer bli intressant och det kommer bli en härlig match. Matchen kommer dra igång 13:45.Tottenham spelade 1-1 borta på Emirates i första matchen. Nu ska man få spela på White Hart Lane där laget är som starkast. Tottenham förlorade borta mot West Ham i veckan med 1-0 efter ett tidigt mål. Laget kom inte upp på den nivån man hade hoppats på. Pochettino gick som vanligt ut och skyllde på det tuffa spelschemat. Men i och med Leicester bara tog en poäng så är hoppet fortfarande inte helt borta. Dembele är skadad och är därför inte heller en del av truppen som tar emot Arsenal. Annars lär det vara starkast möjliga elva med Dele Alli tillbaka efter att ha fått starta på bänken mot West Ham. Harry Kane har ett utmärkt facit mot Arsenal i Premier League. På  två matcher har han gjort tre mål.

Arsenal kommer till matchen i hopp om att hitta formen igen. Arsene Wenger har tidningarna efter sig och en till förlust kan göra att saker och ting ändras på Emirates Stadium. Laget har förlorat tre matcher på raken, hemma mot Barcelona, borta mot ett ungt Manchester United och hemma mot Swansea. Dessutom valde Wenger att byta ut Sanchez och målskytten Campbell när laget jagade ledningsmålet och senare kvitteringen. Ett beslut som har gjort journalisternas jobb lite enklare för att kritisera honom. Som vanlig så Arsenal drabbade av många skador och tyngst av de alla är nog Cech skada. Han kommer vara borta upp till fyra veckor och Ospina håller tyvärr inte samma klass. Koscielny är också skadad och istället för honom får nog Gabriel Paulista chansen från start.

Det är en tuff match och som alla stormatcher är det alltid höga odds. Bet365 håller Tottenham som favoriter med oddset 2.30. Arsenals odds är ganska högt, 3.40 och det ökade sedan skadan på Koscielny och Cech blev officiella. Det kommer förmodligen bli många mål men det känns lite för osäkert att spela på det. Tottenham har hemmaplan och Pochettino utförde en perfekt matchplan sist mot Arsenal och jag ger honom min tillit i denna match. Därför är tipset för denna match, Tottenham vinst.
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback