Reklam

IFK Göteborg – Stabaek JF

14 februari 2016 at 14:15 - Annan
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
1
0
Träningsmatch i all ära, men när IFK Göteborg spelar idag mot Stabaek JF från Norge så är det två lag som mer än gärna vill vinna matchen. Snart drar nämligen Allsvenskan, respektive norska Tippeligan igång. Då vill både IFK Göteborg och Stabaek stå som vinnare av matchen, och kan andas lite lättare inför säsongsstarten då allt spela ska vara på plats. Vi tror att det kommer bli en ganska så kall, och svårspelad fotbollsmatch. Matchen spelas nämligen i ett kallt Sverige, närmare bestämt Göteborg.

Det är svårt att på förhand tippa på en träningsmatch inför en säsong. Det är inte alls lätt att veta hur de olika tränarna kommer att försöka styra sitt lag, och hur de kommer spela. Det är inte alls ovanligt att ett lag testar en helt ny taktik, eller strategi under en träningsmatch. Det är lite därför just dessa träningsmatcher ligger tätt inför säsongen. En liten uppvärmning för den härliga säsongen drar igång, som så många fotbollsfans har väntat efter.

Vårt speltips

Vi tror som vi nämnde tidigare att båda lagen kommer ha en ganska så fast och bestämt sätt att spela. Det menar vi helt enkelt betyder att vi kommer nog att se matchen utspela sig som om det vore en riktig match. Båda lagen vill naturligtvis vinna matchen för att skapa trygghet inom laget, samt sätta press på de konkurrenter som just i detta nu förbereder sig inför säsongen.

Vi tror faktiskt att Stabaek kommer spela igenom denna match på ett bra sätt och kunna utmana IFK Göteborg om att vinna matchen. Däremot tror vi inte att Stabaek kommer att ha ett så pass bra flyt så att de lyckas vinna matchen. Ett oavgjort resultat blir det denna gång. Ett resultat som ger hela 3.30 inne hos spelsajten Bethard. Där kan du alltid hitta grymma odds på matcher som du kan spela på. Vi hoppas verkligen att du tar chansen att bettar hem enkla pengar att vinna på sport och spel.

Odds på kvällens match

Som vi nämnde tidigare så har vi denna gång valt att hämta matchens odds hos Bethard. En generös spelsajt som bjuder både på höga odds och bra bonusar för de spelare som vill använda sig av en sådan. För att se vilka odds som Bethard erbjuder på matchen mellan IFK Göteborg och Stabaek så kan du bara kolla här nedan. Där har vi nämligen samlat de odds som du kan välja mellan. Notera att de odds som vi har nedanför är odds som är på fulltidsresultat på matchen (1 X 2).
  • IFK Göteborg vinner matchen efter fulltid – 1.62
  • Matchen slutar oavgjort – 3.50
  • Stabaek JF vinner matchen efter fulltid – 4.20
  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar
Feedback