Reklam

Christian Coleman/Adam Gemili - Aaron Brown/Paulo Camilo: Christian Coleman att ta guld

28 september 2019 at 17:45 - Friidrott, World Championships - Outdoor | mix
28 sep 2019 at 10:23 (Uppdaterad 28 sep 2019 at 21:20) 28/09
25
0
Chans: 90%
Spelvärde: 117,00%
Lägsta spelbara odds: 1,11
Units: 10/10
Hit/Miss:
Interwetten Spela nu hos Interwetten
Det visade sig direkt i kvalet på 100 meter att Christian Coleman är en nivå bättre än det övriga fältet. Han har ett världsårsbästa som är klart vassare än de övriga och de främsta konkurrenterna är närmast farbröder i sammanhanget.

Precis som vanligt när det är friidrotts-VM löps kvalet en enskild dag för att sålla bort de svagaste korten. Sedan har vi både semifinaler och final på samma dag. Det här är förstås inget som gynnar Christians Colemans största hot Justin Gatlin, som redan till Marie Lehmann i mixade zonen poängterade sin ålder och ork.

Den snabba analysen och intrycket av kvalet är att Christian Coleman bara vinner.

Men den som inte nöjer sig med det kan även finna möjligheter i det faktum att både Justin Gatlin, Yohan Blake och Andre De Grasse hamnat i samma semifinal i eftermiddag. Lägg dessutom in supernigerianen Raymond Ekevwo samt japanen Yuki Koike, som bägge gjort under 10 sekunder i år, så förstår ni att några namn definitivt kommer ryka.

Christian Coleman drog vinstlotten och har bara en löpare med hyfsad kapacitet att göra under 10 sekunder (Aaron Brown) i sitt heat, där två löpare går direkt till final och totalt två från alla heat får lite till tider.

Möjligen är Akani Simbine största hotet när firma Gatlin, Blake och De Grasse bränner krutet i semin? Att sydafrikanen tar medalj finns att hitta till strax över två gånger pengarna och kan vara värt en slant, men att han hotar Coleman, nej, det har han helt enkelt inte kapacitet till. Det har ingen i det här fältet och 1.30 är taget alla dagar i veckan.

  • Höga odds
  • Smidig hemsida
Feedback