I princip alla spelbolag som har en sportsbook erbjuder Esport betting. Hur som helst varierar utbudet kraftigt mellan de olika spelbolagen.

Bet365

Världens största spelbolag har också störst utbud i betting på esport. Det finns flertalet olika spel du kan betta på som de omåttligt populära spelen League of Legends och Dota 2.

Du kan dessutom spela på Starcraft 2, CS:GO, Overwatch, Hearthstone och King of Glory. Om det är ett spelbolag som har koll på Esport betting är det Bet 365. Bland annat kan du betta på rätt resultat i en match, vinnaren, handikapps spel, 3-vägs spel, turneringens spelare, lag med flest kills, moneyline och mycket mycket mer.

 

Unibet

Det älskade och etablerade spelbolaget Unibet erbjuder betting på CS:GO, Dota 2, Heroes of the Storm, LoL och Starcraft 2.

I utbudet erbjuds över 20 turneringar och alla större ligor. Nya spel finns tillgängliga varje dag hos spelbolaget och är du ny kund kan du få en välkomstbonus som du kan nyttja på esport betting.

 

Betway

Betway når kanske inte upp i Bet365-nivå på betting på esport men antalet sporter är många så som CS:GO, Heroes of the Legends, LoL, Overwatch, Starcraft 2 och Dota 2.

Spela på mindre kända lag i de lägre divisionerna eller på större turneringar som Dreamhack Masters. Spelbolaget erbjuder även livespel på Esport.

 

ComeOn

Rutinerade ComeOn har ett gediget utbud av betting på esport. Vem vinner matchen eller får flest kills? Hos ComeOn kan du betta på det mesta.

Oddsa på de mest etablerade spelen som CS:GO, Dota 2, LoL och Starcraft 2 eller mindre kända spel som Heroes of the Storm.

 

Bethard

Med marknadens kanske högsta odds rekommenderar vi varmt att du spelar Esport hos Bethard. I utbudet hittar vi spel som CS:GO, Dota 2, Heartsone Global, LoL, Overwatch, Starcraft 2 och Warcraft 3.

Spelvarianterna är också många och du kan bland annat spela på vem som vinner nästa stora turnering eller en match bland mindre kända deltagare. Bethard är en av de bästa spelbolagen inom esport.