Reklam

Just nu kan du få 150% i bonus till AIK:s CL-match!

Denna kampanj är inte längre aktiv

Detta erbjudande är för nya kunder

Ta chansen och spela på AIK:s kval till Champions League med 150% bonus genom att skapa ett konto hos Yobetit nu. Passa på att få x1,5 gånger din första insättning extra att spela för – upp till 1500 kronor!

Support 24/7
Snabba utbetalningar
en superbra välkomstbonus

"Gnaget" – bäst under press?

Efter förlust med 1-2 borta mot Ararat behöver AIK höja sig ett snäpp för att vända på steken och gå vidare i Champions League-kvalet. Matchen 9 juli färgades till stor del av Robert Lundtröms två gula kort och den utvisning som följde i den 13:e matchminuten. Spelmässigt hade bägge lagen chans att utöka målskörden och det tajta AIK som staplar uddamålssegrar i Allsvenskan kommer med all säkerhet sätta strukturen bättre hemma i Solna.

AIK behöver vinna matchen med 1-0, alternativt mer än med ett måls marginal. Sannolikt prioriterar man defensiven på ett annat sätt och det är inte helt oävet att man efter ett tidigt ledningsmål backar hem och ligger på kontring.

Europaspelet är viktigt för klubben och rimligtvis kan vi förvänta oss en vässad startelva jämfört med matchen i Armenien. Sebastian Larsson lär få förtroendet att leda laget vidare i Europa.

Krydda matchen med 150 % i bonus

Yobetit kanske är nytt för de flesta, men faktum är att spelbolaget bildades så tidigt som 2012. De erbjuder spel på sport, nätkasino, samt olika lotto- och nummerspel och har sedan 12 april 2019 svensk spellicens. Svensk licens betyder att verksamheten kontrolleras av Spelinspektionen så att allting går rätt till.

Oavsett om du gillar fotboll, hockey, politik eller senaste kändisskvallret så erbjuder Yobetit odds. De har en bred uppsättning livespel och önskar du fler sporter att spela på går det utmärkt att kontakta dem och framföra ditt önskemål.

Ytterligare villkor:

Omsättningskrav: 10.00x bonus till minsta oddset 1.75 och du måste omsätta 22500 kr för att frigöra hela bonusbeloppet. T&C I sin helhet finns här hos Yobetit.

 www.stodlinjen.se | 18+ | Eventuell bonus gäller endast nya spelare | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller

Feedback