Reklam

Veckans match med 25% vinstboost: FA-Cup finalen mellan Manchester City-Watford

Denna kampanj är inte längre aktiv

Denna kampanj är giltig för existerande kunder

Unibet ger alla spelare som har ett konto chansen att vinna upp till 10.000 SEK mer med 25% vinstboost!

Det är på FA-Cup finalen mellan Manchester City och Watford som veckans vinstboost gäller. En riktig toppmatch och en fin avslutning på den engelska ligasäsongen med tillhörande cuper.

Har du inget konto borde du skapa ett idag för att kunna ta del av flertalet kampanjer hos Unibet och dessutom har du som ny spelare hela tre olika insättningsbonusar att välja mellan. Tryck här för att skapa ett konto.

Denna knapp tar dig till oddsboosten

City som redan har vunnit ligan kan avsluta säsongen med en fin trippel om de lyckas vinna finalen mot Watford. Det kan tyckas avgjort på förhand eftersom att Watford ses som det svagare laget inför finalen, men i cuper kan allt hända. Jag tippar på att vi kommer att få se ett extremt taggat Watford som kommer att spela över sin förmåga eftersom att de har tagit sig hela vägen till finalen.

Watford har ett par riktigt bra spelare som mycket väl kan stå för ett par mål. Deulofeu har gjort en toppensäsong med 10 mål från mittfältet och Pereyra har även han svarat för en bra säsong, längst fram i Watford har vi den alltid målfarlige Troy Deeney.

City är fullproppat av världsstjärnor, en spelare som har tagit ett stort kliv framåt den här säsongen är portugisiske Bernardo Silva, och med det är han en av årets spelare i Premier League. På backplats har vi en av ligans bästa, Aymeric Laporte, som även avslutade säsongen med att göra mål i sista matchen mot Brighton.

Missa för allt i världen inte FA-Cup finalen mellan Manchester City och Watford som spelas på lördag 18:00!

FA-Cup

Såhär tar du del av din vinstboost på 25%:

  • Spela på matchen mellan Manchester City-Watford live på din kupong.
  • Välj 25% vinstboost.
  • Lägg ditt spel med summan 250 SEK.
  • Din vinst kan uppgå till 10.000 SEK med vinstboosten.

För att se övriga kampanjer på sidan kan du gå in på Betting Bonus!

18+ | Regler och villkor gäller.
Ytterligare villkor:

Gå här för att se allmänna regler och villkor för kampanjen.

Feedback