Reklam

Ryssland - Sverige: Pengarna tillbaka om Sverige inte vinner

Denna kampanj är inte längre aktiv

Detta erbjudande är för nya kunder

Inför den viktiga Nations League-matchen mot Kroatien laddar Sverige upp med en resa till Moskva för möte med Ryssland. Det är ett blågult landslag med goda minnen från landet efter framgångarna under VM 2018. Nu är det endast en träningsmatch som väntar men vi tror att Sverige är spelsugna och vill få ett bra genrep inför machen mot Kroatien. Nu kan du ta del av försäkrat spel på att Sverige vinner över Ryssland hos Unibet. Om ditt spel på 100 kronor inte går in får du pengarna tillbaka utan omsättningskrav.

Speltips Sverige - Ryssland

Vi tror att Sverige lyckas vinna mot Ryssland på bortaplan. Därför väljer vi att spela Sverige som segrare till odds 3,10 hos Unibet. Vi satsar vår försäkrade hundralapp och får därmed tillbaka 310 kronor om spelet går in. Skulle Sverige förlora eller matchen sluta oavgjort får vi pengarna tillbaka av Unibet utan omsättningskrav.

Så här tar du del av erbjudandet

  1. Registrera ett nytt konto hos Unibet
  2. Gör en insättning på minst 100 kronor
  3. Välj erbjudandet och godkänn som din bonus
  4. Lägg ett bet på 1X2-marknaden att Sverige vinner över Ryssland
  5. Om ditt bet går förlorat får du tillbaka 100 kronor av Unibet utan omsättningskrav. Regler och villkor gäller - stödlinjen.se 18+

Tankar inför matchen

Matchen skulle från början ha spelats i Sverige men eftersom regeringen har ett tillfälligt förbud mot ”icke nödvändiga resor” till Sverige från andra länder än EU-länder kan inte de ryska spelarna flyga in i landet. Därför har matchen flyttats till Moskva och Ryssland istället.

Svenska landslaget borde ha goda minnen från Ryssland efter kvartsfinalen 2018 i VM. Dessutom var Ryssland i Sveriges förra grupp i Nations League, en grupp som Sverige vann och därmed tillhör A-divisionen numera. Trots att Ryssland tillhör B-divisionen i samma turnering är hemmalaget klara favoriter inför matchen. Men Sverige har vunnit mot Ryssland förr och lär vara sugna på att få ett bra genrep inför matchen mot Kroatien.

Eftersom Sverige spelar tävlingsmatch några dagar senare är det mycket som talar för att Janne väljer en mer reservbetonat elva. Det borde innebära spel för några av talangerna som Mattias Svanberg, Alexander Isak och givetvis Dejan Kulusevski som fått en flygande start på sitt äventyr i Juventus.

Det är inte alltid läge att spela med hjärtat men eftersom Unibet erbjuder ett försäkrat spel gör vi ett undantag den här gången. Satsa 100 kronor på svensk seger och om matchen får en annan utgång får du pengarna tillbaka. Dessutom finns revansch att kräva efter förlusterna mot Frankrike och Portugal senast.

18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se.
Feedback