Reklam

Här kan du vinna en tennisresa till US Open!

Denna kampanj är inte längre aktiv

Denna kampanj är giltig för existerande kunder

Franska Öppna pågår för fullt och Unibet har en riktigt fin tävling där du kan vinna två paket till US Open i höst. Robin Söderling är guide och vem vet, kanske får vi flera svenskar i huvudturneringen även i New York, precis som i Paris! Resan sker under US Opens finalvecka, så passa på att tävla här nedan senast 9 juni.

Resa, hotell, middag och tennis i världsklass!

I priset ingår en unik tennisupplevelse med den tidigare världsfyran Robin Söderling. Vinnaren och vinnarens gäst får matchbiljetter till ett kvartsfinalpass på klassiska Flushing Meadows. Och utöver tennis från läktarplats ingår självklart resa och hotell, samt middag första kvällen.

Resan äger rum 2–6 september och allt du behöver göra för att ha chans att ta del av den här mycket speciella tennisupplevelsen är att anmäla dig i Unibets kampanj och därefter lägga ett spel på Franska Öppna.

Lottdragningen görs 10 juni och vinnarna meddelas senast 10 juni 18:00.

Så fungerar tävlingen:

  1. Anmäl dig på Unibets hemsida under Kampanjer
  2. Lägg ett spel hos Unibet på Franska Öppna mellan 26 maj och 9 juni
  3. Utlottningen sker 10 juni
18+ | Regler och villkor gäller.
Ytterligare villkor:

Vinnarna utses av Unibet genom lottdragning. Du får en lott till dragningen genom att anmäla dig och lägga ett spel med valfri insats till valfritt odds på Franska öppna som pågår 26 maj till 9 juni. Fullständig information och regler för tävlingen hittar du på Unibets hemsida under Kampanjer.

Feedback