Reklam

SvenBet

SvenBet recension

SvenBet är en ny aktör på marknaden som startades under 2018. Ägarna bakom sidan har stor erfarenhet sedan tidigare då man äger sidor som bland annat EvoCasino. Svenbet må vara en ny aktör på marknaden, men personerna bakom är det inte. Detta märks tydligt på den snygga och lättnavigerade hemsidan, som självklart är responsiv och fungerar alldeles utmärkt i mobila enheter. Det märks också på övriga funktionaliteter på hemsidan att personerna bakom är erfarna.

Marknader

Bra och imponerande utbud av marknader att spela på. Många olika sporter, allt ifrån det vanliga som fotboll och ishockey till uppstickare som rugby och vattenpolo. 

Några av de mer ovanliga sporterna jag hittar på sidan är bland annat boxning, futsal, baseboll, australisk fotboll, volleyboll och till och med e-sport som Starcraft, CS:GO och League of Legends. E-sport växer så det knakar och det finns gott om spännande händelser att följa inom e-sport scenen. 

SvenBet Odds

Oddsen på SvenBet är generösa. Man förhåller sig bra till konkurrenternas odds och det finns inget att klaga på. Spelar du större system så ökar oddsen och kan bli riktigt höga om du gör stora system. 

SvenBet Livebetting

Livebetting hos SvenBet fungerar riktigt bra. Du kan följa matchens händelser genom den interaktiva grafiken som fungerar som någon form av värmekarta. Du ser vart på planen bollen befinner sig, vilka som anfaller och du kan se kompletterande statistik som skott på mål, hörnor, varningar. Finns inte så mycket mer att säga: Livebetting hos SvenBet fungerar som det ska och gör det man förväntar sig att den ska göra. Inga konstigheter.

Hemsida

Hemsidan är överskådlig och tydlig, speciellt när det gäller att hitta olika sporter. Mycket väl kategoriserat gör det enkelt att hitta olika sporter och händelser. Fördel att det finns en fin sökruta också för att hitta händelser. Det är väldigt enkelt att hitta vart man hittar erbjudanden, faktum är att det finns en stor fet knapp på hemsidan som tar dig till alla aktuella erbjudanden. Detta är självklart ett stort plus och ser till att du aldrig missar aktuella erbjudanden och bonusar.

SvenBet Mobil

Hemsidan fungerar mycket bra på mobila enheter som din telefon och surfplatta. Hemsidan är helt enkelt responsiv vilket är alltmer vanligt bland hemsidor nuförtiden. En responsiv hemsida gör att den anpassar sig efter den enhet du använder. Väljer du till exempel att besöka hemsidan genom telefonen så kan du förvänta dig att hemsidan fungerar precis lika bra som om du hade besökt den via datorn. 

Insättningsalternativ

Hos SveBet finns det möjlighet att göra insättningar genom en rad olika betalningsmetoder. Förutom klassiker som bankkort eller banköverföring, så kan du även sätta in pengar genom Skrill, Neteller, Entropay och ecoPayz. Överföringarna är säkra och krypterade.

Support

Supporten på hemsidan är enkel att komma åt genom livechatten. Den är öppen varje dag från 09:00 till 01:00 och är tillgänglig i engelska. Du får hjälp med allt du kan tänkas fundera över kring ditt konto. 

Slutsats

För att summera SvenBet så är det en ny aktör med en lovande framtid. Det märks att ägarna har erfarenhet sedan tidigare och valt att satsa på att erbjuda en bra produkt redan från start. Några av de saker man erbjuder är ju bland annat ett varierat utbud av spel, bra odds och extremt många marknader att spela på. 

Är man ute efter ett spelbolag som erbjuder många olika sporter och en väl fungerande live betting så ska man definitivt ta och spana in SvenBet.

Som ny kund får du 100% bonus upp till 1000 SEK på din första insättning. Galet bra!

SvenBet kommentarer

Feedback