Reklam

Massor av spel och odds på E-sport hos Guts!

Denna kampanj är inte längre aktiv

Detta erbjudande är för nya kunder

Det är riktigt roligt att se att Guts har fått en helt ny oddssektion – och dessutom att man fyllt den med mängder av odds på E-sport! Förutom allmänna förbättringar och ett större utbud av event och matcher att spela på kan du nu också skräddarsy din spelupplevelse.

Testa Guts sportsida här!

Guts nya oddssida kan ge dig personliga rekommendationer på sportevent att spela på, baserat på hur du spelar. Sidan är också uppdaterad för att fungera ännu bättre i mobilen, vilket har gjort sajten riktigt snabb.

Stort utbud på E-sport!

Förutom de traditionella sporterna kan du hos Guts också spela på politik, tv-underhållning och annat som går att slå vad om. Men det som är riktigt intressant är deras satsning på E-sport.

Här är ett smakprov från e-utbudet just nu:

Call of Duty: Activision IW

Counter-Strike: ESL, DreamHack, ESEA, Starladder, UCC, Faceit

Dota: ESL, Weplay, Huomao

League of Legends: Riot, Tencent

Overwatch: Zhanqi, Blizzard

Starcraft: Blizzard SC, Blizzard SC2

Se utbudet av odds på e-sport här hos Guts!

Missa inte att testa Cash Out-funktionen!

Hos Guts kan du stänga dina spel i realtid under livespel. Att stänga sitt spel kan till exempel vara bra om ditt lag är i ledning, men någonting händer plötsligt som förändrar matchbilden. Då kan du välja Cash Out och få nästan hela din vinst utbetald innan matchen är avslutad, ett sätt att säkra vinst på spelet oavsett hur matchen slutar.

Ytterligare villkor:

Bonusar och villkor för dessa hittar du på Guts hemsida.

Feedback