Reklam

Guldbollen till VNL? Satsa 500 kr, vinn 3000!

Denna kampanj är inte längre aktiv

Detta erbjudande är för nya kunder

Coolbet har egen oddssättning och sticker därför ofta ut med annorlunda marknader. Och just nu ger de hela 3 gånger pengarna på att Victor Nilsson Lindelöf får Guldbollen! Dubbla din första insättning genom det här erbjudandet.

Hög återbetalning
grymt bra välkomstbonus
relativt enkla omsättningskrav

Vem ska utmana VNL?

Guldbollen till Zlatan ännu en gång? Nej, knappast.

– Guldbollen ska gå till Sveriges bästa fotbollsspelare. Det är kriterierna. Och helt ärligt... Kristoffer Olsson, Robin Quaison, Robin Olsen, Marcus Danielsson, de är inte Sveriges bästa fotbollsspelare.  Då hade de inte spelat i de lagen de spelar i, argumenterar speltipsaren Kungen av fotboll (som har 167% ROI).

– Sverige har en spelare som spelar i en riktig världsklubb och det är Victor Nilsson Lindelöf. Det finns faktiskt ingen annan som är ens i närheten av att spela i en sån klubb. Lindelöf har under det senaste året också etablerat sig i Manchester United på ett mycket starkt sett och är nu given som mittback i deras startuppställning. Danielsson är given i Djurgården, fint så, men det är en viss skillnad.

Klicka här för att ta del av Coolbets välkomstkampanj och spela med dubbel insats upp till 1000 kronor.

Transparens och spelansvar i fokus

Coolbet har inte sin sin hemvist på Malta, utan i Estland. Personalen och ledningen har lång erfarenhet ifrån spelbranschen och Coolbet har profilerat sig som ett av de mest transparenta spelbolagen på marknaden.

Spelbolaget har till skillnad från många andra spelbolag en egen oddssättningsavdelning. Det betyder att de ofta har specialspel eller sticker ut med extra höga odds på olika matcher.

Coolbet fick sitt godkännande av den svenska spellicensen fastställt redan i mitten av december 2018.

Ytterligare villkor:

Omsättningskrav: 6.00x bonus till minsta oddset 1,50.Du måste omsätta 3000 SEK för att frigöra hela bonusbeloppet. www.stodlinjen.se | Regler och villkor gäller | 18+

Feedback