Reklam

Spela till 5 gånger insatsen på Nadal-Federer!

Denna kampanj är inte längre aktiv

Detta erbjudande är för nya kunder

Vad sägs om att spela för 500 kronor på supermatchen Nadal-Federer, trots att du egentligen bara sätter 100 kr? Den dealen får du just nu hos ComeOn om du öppnar ett spelkonto hos dem via den här kampanjen. (Och dessutom får du faktiskt en badmadrass!)

500% upp till 500 SEK i välkomstbonus!
Bra utbud
Snabba utbetalningar
18+, regler och villkor gäller

"Jag kan inte välja favorit"

Vår tennisexpert David Thorstensson försöker i sitt huvud skilja spelarna åt, men lyckas inte:

"Nadal har sett sjukt stark ut, kanske lite bättre än Federer hittills till och med, men frågan är hur mycket det säger. Han blev testad av Kyrgios, men i övrigt har lottningen varit bra."

"Federer fullkomligt krossade Berrettini, och då ska man veta att Berrettini varit en av sommarens absolut bästa grässpelare. Sen förlorade han ett set mot Nishikori innan han vände och var totalt överlägsen. Federer har alltså också sett bra ut."

"Nadal har fin statistik mot Federer i Grand Slam-matcher, men Federer har fin statistik mot Nadal på snabba underlag på senare år och han ska gynnas av gräset här. I min värld är det helt 50/50 det här. Jag kan inte välja favorit.", avslutar tennisexpert Thorstensson.

Välkänt spelbolag med svensk licens

ComeOn är ett välansett spelbolag som har svensk spellicens. De erbjuder en lättanvänd plattform som är väldigt snabb både i datorn och i mobilen. Du har allt samlat på ett ställe och kan snabbt välja mellan olika sporterna och ligor.

  1. Skapa ett konto hos ComeOn via den här länken
  2. Sätt in 100 kr, så får du 500 kr att spela för
  3. Dessutom får du en badmadrass med doodle-penna

Passa på innan badmadrasserna tar slut – och luta dig sedan tillbaka för att se vad som sannolikt blir en av årets absolut bästa tennismatcher!

18+ | Regler och villkor gäller.
Ytterligare villkor:

Regler och villkor hos ComeOn gäller, läs mer via den här länken.

Feedback